SZEMÉLYI EDZŐINK

Tallér Szandra
Crossfit edző
+36 70 703 2627

5 éve vagyok a crossfitt szerelmese, jelenleg is aktívan sportolok. 2, 5 éve crossfitt edzéseket tartok.Amit tudok biztosítani barátságos, családias légkör, változatos edzések, magasfokú képzettség.

A célja az órámnak, hogy saját testsúllyal és súllyal végzett gyakorlatokkal a lehető legjobb formába kerülj. Erő, állóképesség, mozgáskoordináció fejlesztés. Várok szeretettel minden sportolni vágyót kis csoportos crossfit óráimra.

Eddz Szaszával!

– EKF Testnevelő Főiskola- testnevelő – edző szak
– Balance Medical Fitness Akadémia – funkcionális fascia képzés
– Lacee Kovacs-Oxigen Advantage program

Dr. Mikes Lili
Személyi edző
+36 30 422 4540

A jogi diploma megszerzését követően találtam rá a konditermi edzésre, amit azonnal megszerettem. Később egyértelművé vált számomra, hogy ez lesz a választott hivatásom. Budapesten, az IWI-nél (International Wellness Institute) végeztem el a fitnesz instruktori, majd a személyi edzői képzést.

A személyi edzés első állomásaként átbeszéljük és kitűzzük a rövid-, és hosszútávú célokat, valamint megbeszéljük az ezek eléréséhez szükséges teendőket. Az óráimon a súlyzós edzés mellett helyet kapnak a funkcionális eszközök is (pl. TRX, step pad, gumiszalag, fitball). A személyre szabott edzésprogram mellett kiemelt hangsúlyt fektetek az étkezési szokásaid nyomon követésére (táplálkozási napló alapján) és az erre vonatkozó tanácsadásra is. Lehetőség van páros edzésre is, így barátoddal/barátnőddel egymást is motiválhatjátok!

– SZTE Állam- és Jogtudományi Kar – jogász szak
– IWI fitness instruktor-személyi edző

Csatári Tamás
Személyi edző
+36 30 185 0105

A sporttal már gyerekkoromban megismerkedtem sportiskola révén. Rengeteg sportot kipróbáltam, majd végül a tenisz és a CrossFit mellett döntöttem. Az utóbbi miatt esett a választásom az edzői képzés felé. Mindemellett a Szegedi Tudomány Egyetem Pszichológia szakos hallgatójaként folytatom tovább tanulmányaimat. Célom, hogy e két szakot ötvözzem.

Inkább a változatos, funkcionálisabb edzések híve vagyok, melyek közé tartozik például a saját testsúllyal való edzés is, mind személyi, mind páros edzés keretein belül. Vendégeimnek sokoldalú, jó kedvvel teli edzésekkel szeretnék szolgálni.

– Testépítés – Fitness sportedző – Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete
– Országos Diákolimpia 1. helyezett (tenisz)

Rékasi Szabolcs
Személyi edző
+36 30 570 4020

A sport mindig is szerves részét képezte az életemnek, 10 év kosárlabdázás után döntöttem a súlyzós edzés mellett, ami azóta már életformává vált. Éppen ezért döntöttem úgy, a jogi tanulmányaim befejeztével, hogy edzői képesítést szerzek, hogy bárki számára segítséget tudjak nyújtani, aki a súlyzós edzés világába szeretne betekintést nyerni.

Személyre szabott súlyzós edzés, egyéni igényeknek megfelelően felállítva. Legyen szó izomtömeg növelésről, szálkásításról, formásodásról vagy akár csak egy egészségesebb életmód kialakításáról, keress bátran az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

– SZTE-ÁJTK Nemzetközi Tanulmányok
– Testépítés, fitness sportoktató OKJ

Milassin Dorina
Személyi edző
Fitness- és testépítő edző
+36 30 902 9263

A sport gyerekkorom óta az életem meghatározó része. Nagyon sok mindent adott nekem, ami egy harmonikus élethez szükséges. Megtanultam küzdeni magamért, a céljaimért. Megtanultam, hogy mindent képesek vagyunk formálni a testünkön, ha megvan a kellő akarat, kitartás és tudás. Több éves szakmai és versenyzői tapasztalatommal biztosítom számodra, hogy a legmegfelelőbb edzésprogram keretében elérjük az általad megálmodott célt! Ha megálmodtad, én segítek megvalósítani! Fordulj hozzám bizalommal, és kezdjük el a közös munkát érted, és az új énedért!

Súlyzós edzés, funkcionális edzés, stretching

– Bibarc Tünde Fitness School
– 2016. Sportmodell II. helyezett
– 2018. Toned figure I. helyezett
– PCA Világbajnokság IV. helyezett

Lengyel Andrea
Személyi edző
Testépítő versenyző
Táplálkozási tanácsadó
+36 20 913 8404

Gyerekkorom óta rendszeresen sportolok, (atlétika, kézilabda, aerobic, néptánc )
A testépítés, fitness világával 20évesen ismerkedtem meg, amit a mai napig rendszeresen, nagy elszántsággal, odaadással végzek. 
Rövid idő alatt látványos eredményeket értem el.
Elhatároztam, hogy a több éves tapasztalatomat, tudásomat másnak is szeretném átadni. Segíteni az egészségesebb életmód megvalósításában.

Súlyzós edzés, saját testsúlyos edzés, közép- idősebb korosztály számára is

– 2016 személyi edző
– 2016 IBFF Predators Classic
 – Fitt anyuka III.hely
– 2016 WBPF Kriko Kupa – Sport model II.hely
 – Fitt anyuka II.hely

Remzső Máté
Személyi edző
+36 20 577 0390

Édesanyám sportrehabilitációs trénerként óriási mértékben hatott rám. Korábban számos sportágat kipróbáltam, míg végül 7 évvel ezelőtt elragadott az edzőtermek világa, ahol megtaláltam önmagam. Hamar rá kellett jönnöm, hogy a megfelelő háttértudás nélkül nem tudom elérni a céljaimat. Az edzéselmélet mellett a táplálkozástudományban is elmélyedtem, ennek eredményeképpen biomérnökként diplomáztam Szegeden. Rengeteget tanultam az emberi test működéséről, valamint egyre inkább lenyűgözött az a tény, hogy a háttérfolyamatok megértése révén mennyivel hatékonyabban megy a testépítés vagy éppen a fogyás.

A célom, hogy vendégeimnek átadjam az elmúlt években felhalmozott tudásom. Őszintén hiszem, hogy a legjobb eredmények eléréséhez 3 dologra van szükség: megfelelő háttértudásra, kemény munkára és tudatos táplálkozásra. Én ebben a hármasban foglak segíteni, ha megtisztelsz a bizalmaddal. Bátran fordulj hozzám, ha:
– Elhatároztad, hogy egészségesebben fogsz élni
– Már elkezdtél edzeni, de valamiért megrekedtél egy szinten
– Motivációra van szükséged és szeretnéd változatosabbá, hatékonyabbá, élvezhetőbbé tenni az edzéseidet
– Felismerted, hogy megfelelő táplálkozás nélkül nem megy, ezért profi étrendet szeretnél

– Személyi edző
– SZTE Biomérnök

Juhász Norbert
Személyi edző
+36 70 550 5147

Mindig is jelen volt az életemben a sport egész gyerekkorom óta.
19éves koromban keztem a súlyzos edzéseket.
8éve foglalkozom edzősködéssel.

Edzéseimet kortol függetlenül személyre szabottan állítom össze.
Edzéseimen a súlyzós gyakorlatok dominálnak.
Ha fogyni szeretnél, állóképességedet javítani vagy csak izmosabb szeretnél lenni, keress bizalommal. Versenyre való felkészítést is vállalok.

– testépítés-fitness edző

-Kriko kupa VB kvalifikáció – 2014
-80kg 1. Helyezett
-85kg 2. Helyezett

Fitt Parádé
-80kg 2. Helyezett
-85kg 3. Helyezett

2015-EB kvalifikáció
-85kg 3. Helyezett

Krakkó Ádám
Személyi edző
Testépítés-fitness sportedző
+36 30 391 4737

5 éve folytatom ezt az életmódot, előtte hobbiszinten 12 évig futballoztam. A sport mindig az életem része volt, sok mindent kaptam tőle: adott az életemnek egy gerincet, motivációt és pozitív életszemléletet a nehéz dolgok leküzdésére, hitet, akartot, kitartást, önbizalmat, magabiztosságot és alázatot. Ezeket szeretném számodra is átadni, ehhez viszont az kell, hogy keress engem bizalommal.

Súlyzós edzés, kardió/aerob edzés. Hogy miért “csak” ezek?! Mert teljesitmény orientált vagyok, aki a kemény munkában hisz, ezt figyembe véve a legrövidebb legjárhatóbb, legeredményesebb út ez!

– EFI Sportedző (Testépítés-fitness)

Ondos Adél
Személyi edző
+36 30 852 2261

Szertornàszkènt kezdtem a pàlyafutàsom, kèsőbb egy èvtizeden keresztül a Magyar Sùlyemelő Vàlogatott tagjakènt szàmos Euròpa ès Vilàgbajnoksàgon kèpviseltem Magyarorszàgot.

Edzéseimet a holisztikus szemléletmòd alapján tervezem és vezetem. Célom az egészségtudatos test-lélek felépítése, mely nemtől kortól függetlenül elérhető.
Mozgáskultúrád, testkompozíciód fejlesztését bármikor elkezdheted, sosem késő változtatni.

Core izmok fejlesztése
Pilates
Body balance
Streching, nyújtás-lazítás
Erőnléti edzés sportolóknak

– személyi edző

Szabó László
Személyi edző
+36 20 394 9384

28 éve foglalkozok ezzel a sportággal, emellett 24 évnyi versenytapasztalattal rendelkezem.
20 éve dolgozom személyi edzőként, ezalatt az idő alatt nagy szakmai tapasztalatra tettem szert minden területen.

Akár fogyni, izmosodni szeretnél, kipróbálnád magad a versenyzésben, vagy csak mozognál egy jót, keress bátran!
Az általam készített személyre szabott étrenddel, és edzéstervvel biztosan eléred a vágyott célt. Emellett segítek eligazodni a táplálékkiegészítők útvesztőjében is, hogy még hatékonyabb legyen a befektetett munkád.

– testépítés edző

Testépítés Junior és felnőtt magyar bajnok
Mátra kupa bajnok
California Muscle Beach abszolút bajnok

Varga István
Személyi edző
TRX és funkcionális edző
+36 20 926 6394

Gyermekkorom óta életem meghatározó részévé vált a sport. Kezdetben kipróbáltam a karate különböző válfajait, majd belekóstoltam az atlétikába. Ezek a sportok kiváló alapot adtak fizikálisan, és mentálisan egyaránt.
2013-tól egy jól sikerült újévi fogadalomnak köszönhetően belecsöppentem a súlyzós edzés világába, melyet töretlen lelkesedéssel végzek azóta is. Mindig szerettem emberekkel foglalkozni, és elhatároztam, hogy trainerként szeretnék érvényesülni.
Igyekszem látókörömet bővíteni, és tovább képzeni magam, hogy minél sokoldalúbb edzéseket tarthassak vendégeim számára, és minél több kihívást állíthassak magam elé.

Edzéseimen elsődleges szempont a prevenció és a rehabilitáció, amennyiben szükséges. Mindezek mellett igyekszem edzéseimet változatossá tenni. Foglalkozásaimon a funkcionális edzés és a súlyzós edzés egyaránt megtalálható.

“A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes. ” – (Szokratesz)

– személyi edző
– fitness wellness instructor
– TRX Suspension trainer

Nagy Mariann
Személyi edző
+36 70 941 7862

Gyerek korom óta fontos szerepet tölt be az életemben a sport.

A fitness világába 7 éve csöppentem és 5 éve versenyzem.

Személyre szabott edzéstervel és étrenddel segítem a fejlődésedet.

Edzéseimben a súlyzós  és saját testsúlyos gyakorlatok egyaránt megtalálhatóak.

Legyen célod a fogyás, az izomépítes, alakformálás vagy éppen a versenyzés akkor keress bizalommal!

– 5x Magyar Bajnok
– WBPF Világbajnokság 3.
– Just Clear Talent Abszolut Bajnok
– President Santinja Cup 2.
– IFBB Master World Championship Top 10

Ádám Kristóf
Személyi edző
+36 30 492 1330

Amióta az eszemet tudom sportolok, kipróbáltam sok mindent a futballtól kezdve atlétikán keresztül a thai-boxig amit gimnáziumos koromban űztem, sajnos abba kellett hagynom mert a tanulmányaimra fektettem a hangsúlyt. A sportot mellőzve viszont nem éreztem magam teljes embernek, kellett valami amivel kitöltsem azt az űrt amit magamban éreztem és levezessem a feles energiákat. Ebben az időszakban találtam rá a testépítésre, ekkor még mint hobbi. Az idő múlásával viszont egy nélkülözhetetlen napi teendőnek tekintettem ami az életem részévé vált. Öt éve járok konditerembe kisebb nagyobb kihagyásokkal, de 3 éve komolyabban kezdett érdekelni a testépítés. Változtattam a táplálkozási szokásaimon az étrendemen és professzionálisabb edzéstervek alapján kezdtem építeni a testem. 2016-tól kezdődően veszek részt versenyeken eredményesen. 2017 nyarán kezdtem el személyi edzéssel foglalkozni, mert úgy gondoltam minél több embert el kell vezetni az egészséges életmód felé és meg kell mutatni ennek a sportágnak a szépségét.

A céljaidnak megfelelően állítom össze az edzéseidet, de elsősorban a súlyzós edzéseket preferálom, ha kell kardiós edzésekkel megspékelve.

– személyi edző

– Scitec Muscle Beach Men’s Physique 1. helyezett
– Tropical-ASO Classic Klasszikus testépítés 1. helyezett
– BioTechUSA-FitBalnce Lupa Beach Body 1. helyezett
– PCA Hungary VitaFlex GP Muscle Model 1. helyezett
– PCA Poland GP Muscle Model 1. helyezett
– PCA European Championship Birmingham Muscle Model 3. helyezett

Szilágyi Zsófia SZOFI
Fitness Coach
Személyi edző
Csoportos Fitnesz Instruktor
Táplálkozási és Életvezetési Tanácsadó
+36 30 639 91 51

Nem túlzás azt mondanom, hogy én a sportban találtam meg mindazt, ami számomra az alapvetően fontos értékeket jelenti: alázat és tisztelet, újabb és újabb kihívások, végeláthatatlan tanulási lehetőség, adrenalin, egészséges életmód. A sport megtanít küzdeni, elfogadni és elengedni. Arra, hogy alázat és tisztelet nélkül nem maradsz talpon. A sport számomra több mint egy szakma, ez a hivatásom és a szenvedélyem is! Egyéni teljesítményem folyamatos fejlesztése mellett az tesz igazán boldoggá, amikor másoknak is segítő kezet nyújthatok. Ezáltal utat mutatva egy magabiztosabb, fittebb, egészségesebb és boldogabb élet irányába! Várlak szeretettel személyi edzéseimre, kiscsoportos óráimra és táplálkozási tanácsadásra is!v

A közös munkát minden esetben konzultációval, állapotfelméréssel és tartás- mozgásmegfigyeléssel kezdjük. Ezáltal tudom megismerni egy kis részletét a múltadnak, a jelenednek és az elérni kívánt jövődnek. Közösen kitűzött célok mentén haladva, a számodra leginkább eredményes és hatékony edzéstervvel és –módszerekkel, valamint táplálkozási tanácsokkal készülök hétről hétre. Legyen szó testsúlycsökkentésről, izomtömeg-növelésről, szálkásításról, korrektív tréningről, futó- vagy akadályversenyre való felkészülésről, motivációból itt nem lesz hiány! Az egyéni edzések mellett célom a sporttal kapcsolatos közösségi csapatépítés is, melynek érdekében személyesen és online is folyamatosan tartom a csapatommal a kapcsolatot. Tarts velem, és hozzuk ki belőled a legjobbat!

– Oxygen Advantage szeminárium, 360 Akadémia
– Kinesiotape & Acutape therapy trainer, Oriolus-Med Hungary
– Személyi edző, IWI
– Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés képzés, IWI
– Stretch&Roll workshop, IWI & GaraSport
– Cross trainer, ART
– Csoportos Fitnesz Instruktor, IWI
– HOT IRON Instruktor, Iron System Hungary
– DBands Fitness Intruktor, IWI & GaraSport
– FitFight Instruktor, IWI & Csörgő Adrienn
– Közgazdász marketing mesterszakon, BME
– Mérlegképes könyvelő, BGF
– Közgazdász pénzügy és számvitel alapszakon, BGF

Kocsis Virginia
Személyi edző
Funkcionális trainer
+36 30 465 8865

Valamilyen formában a sport folyamatosan jelen volt az életemben, a fitnesszel 2017-ben kezdtem el foglalkozni, egy év múlva pedig már versenyzőként állhattam színpadon a Magyar Bajnokságon fitness-wellness kategóriában. Bármilyen céllal érkezhetsz hozzám, én biztosan segítek benne!
Amit még nyújtani tudok:
– Táplálkozási tanácsadás
– Változatos edzések saját testsúllyal, eszközökkel, vagy gépeken,
– Motiváció

Edzéseim többnyire a funkcionális mozgásformát képviselik.
Az ilyen edzések egyik fő jellemzője, hogy olyan gyakorlatokat tartalmaznak, amiben a testrészek a természetes mozgásukhoz hasonlóan vesznek részt. Ez azért nagyon fontos, mert így az erő fejlesztése mellett a stabilitásunkat és az egyensúlyunkat is tudjuk javítani, vagyis olyan módon erősödünk, hogy attól a mindennapi életünk mozgásformáit is könnyebben tudjuk kivitelezni.
Célom, hogy hozzájárulhassak vendégeim mindennapos testi-lelki feltöltődésükhöz.

– IWI Nemzetközi Fitnesziskola

– Fitness Wellness Magyar Bajnokság V. helyezett

Kasza László
Személyi edző
+36 20 320 6482
Már több mint 12 éve foglalkozom súlyzós edzésekkel. Az iskolai végzettségen felül, a tudásom legjavát önképzésből és a gyakorlati tapasztalataimból szereztem. Ez tanított meg arra, hogy az egyetlen akadálya annak, hogy elérjük céljainkat, az csakis az akarat hiánya lehet.
Javarészt személyre szabott súlyzós és gépes edzésekkel foglalkozom. A kivitelezés tökéletessége nálam az egyik fő szempont. Céljaid elérését az edzéseken kívül táplálkozási tanácsokkal támogatom.
– Testépítő edző végzettség
– Naturál testépítő
– 2017 INBA Novice BodyBuilding 2. helyezett
Varga Tamás
Kettlebell oktató
Mozgás-masszázsterapeuta
+36 30 983 3750
Varga Tamásnak hívnak. 18 éve foglakozom emberekkel. Először gyógymasszőrként, később mozgás-maszázsterapeutaként, és 12 éve edzőként is segítem a hozzám fordulókat. Személyi és kiscsoportos edzéseimben törekszem ötvözni az elmúlt közel két évtized tudását, tapasztalatát.
Némileg eltérően dolgozom ahhoz képest, amit általában személyi edzésnek hívunk. Mivel nem keveset dolgoztam a rehabilitáció területén is, így bizalommal fordulhatsz hozzám, ha sérülés utáni, rehabilitáció központú személyi edzést szeretnél. (A lehetőségek tárháza széles, keress meg a részletekért.) E mellett kettlebell edzéseket is fogok tartani. Ezen a téren a leghitelesebb edzők közé tartozom az országban, egyben a legnagyobb tapasztalattal. A kettlebell számomra 2007-ben szerelemként indult, és ez a mai napig tart. Akkor azonban még nem is sejtettem, hogy számtalan hozzám hasonló emberrel fogok együtt dolgozni. Olyanokkal, akik változást és fejlődést akarnak. Akik megértették, hogy nem várni kell a csodát, sokkal inkább tenni azt. Akik képesek kimozdulni a komfortzónájukból, mert az élet és a valódi fejlődés azon túl kezdődik. Ugyanakkor szükségük van egy eszközre, egy módszerre illetve útra, és valakire, aki vezeti őket ezen az úton.
A kettlebell az én szememben nem fitnesz, és nem trend. Az elmúlt oktatással eltöltött 12 évben bebizonyosodott, hogy a kettlebell volt, van, és lesz. Mert az erő nem egy trend, hanem egy képesség. Szerezd meg! Ha te is szeretnéd kiaknázni a benned rejlő potenciált, iratkozz be a használható erő iskolájába! Neked is segíthetek. Személyi edzésben, és rendszeresen induló, kiscsoportos minikurzosokon tanulhatod meg ennek a sokrétű eszköznek a biztonságos, és
egyben a leghatékonyabb használatát.
Nem kell erősnek lenned ahhoz, hogy elkezd, de el kell kezdened ahhoz, hogy erőssé válj! Várlak „kemény szeretettel”!
Dobó László
IWI személyi edző
Erőnléti edző
Funkcionális trainer
+36 70 908 9161
Személyi -és sportedzőként célom, hogy motiváljak másokat és kihozzam mindenkiből a legjobbat.
Funkcionális edzéseimet leginkább a komplexitás jellemzi.
Az erőfejlesztés mellett legalább olyan fontosnak tartom az állóképesség és a mozgáskoordináció fejlesztését is.
Cseh Roxána
Személyi edző
+36 30 970 4843
A rendszeres sportolással 4 éves koromban ismerkedtem meg, majd 16 éven keresztül fitness versenyző voltam, mely időszak utolsó 2 évében már edzőként is dolgoztam. Akrobatika és tánc edzés keretein belül lehetőségem nyílott gyermekekkel foglalkozni 3 éves kortól egészen 18 éves korig.
Az elmúlt pár évben országos akrobatikus cheerleading és akadályfutó versenyeken is megmérettettem magam az új kihívások reményében.
A sport szeretete és az egészségtudatos életmód motivált arra, hogy tovább fejlesszem magam, ezért az IWI Nemzetközi Fitnesziskolánál és a Balance Akadémiánál gyarapítottam tudásomat.

Számomra a legfontosabb, hogy a vendégeim az edzések során ne érezzék magukat feszélyezve, azokat hatékonyan és önbizalommal végezzék. Mindezek elérése érdekében egy személyre szabott állapotfelmérést követően mindenki a saját mozgáskultúrájának és adottságainak megfelelő edzésmódszert kapja tőlem segítségként.
Előszeretettel foglalkozom gyermekekkel, fiatalkorúakkal, akiket koordináció fejlesztő, mozgáskultúra javító, sportág specifikus edzések keretein belül segítek a rendszeres sporttal megismertetni, a már megszerzett tudásukban fejleszteni.
Hölgyeket változatos, személyre szabott edzésprogramjaimmal várom céljaik elérése érdekében, legyen az akár a fogyás, formálódás, vagy fitten tartása a testnek a mindennapokban.

Mozgásszervi problémák, sportsérülések illetve kismamák gyakori problémájának (hasizom szétválás, testtartás javítás stb.) megelőzésére, kezelésére segítséget tudok nyújtani kinesio tape ragasztással, ami rövid időn belül, mellékhatások nélkül segít javitani, akár helyrehozni a problémás területeket.

– IWI Nemzetközi Fitnesziskola
– Balance Akadémia – Kinesiology-taping, taping kismamáknak
– Fitness egyéni nemzetközi 1. hely
– 7x-es egyéni országos fitness 1. hely
– Csapatban EB. 3.hely
– Akrobatikus cheerleading országos 1.hely

GALÉRIA

TOVÁBBI KÉPEK