SZEMÉLYI EDZŐINK

Tallér Szandra
Crossfit edző
+36 70 703 2627

5 éve vagyok a crossfitt szerelmese, jelenleg is aktívan sportolok. 2, 5 éve crossfitt edzéseket tartok.Amit tudok biztosítani barátságos, családias légkör, változatos edzések, magasfokú képzettség.

A célja az órámnak, hogy saját testsúllyal és súllyal végzett gyakorlatokkal a lehető legjobb formába kerülj. Erő, állóképesség, mozgáskoordináció fejlesztés. Várok szeretettel minden sportolni vágyót kis csoportos crossfit óráimra.

Eddz Szaszával!

– EKF Testnevelő Főiskola- testnevelő – edző szak
– Balance Medical Fitness Akadémia – funkcionális fascia képzés
– Lacee Kovacs-Oxigen Advantage program

Dr. Mikes Lili
Személyi edző
+36 30 422 4540

A jogi diploma megszerzését követően találtam rá a konditermi edzésre, amit azonnal megszerettem. Később egyértelművé vált számomra, hogy ez lesz a választott hivatásom. Budapesten, az IWI-nél (International Wellness Institute) végeztem el a fitnesz instruktori, majd a személyi edzői képzést.

A személyi edzés első állomásaként átbeszéljük és kitűzzük a rövid-, és hosszútávú célokat, valamint megbeszéljük az ezek eléréséhez szükséges teendőket. Az óráimon a súlyzós edzés mellett helyet kapnak a funkcionális eszközök is (pl. TRX, step pad, gumiszalag, fitball). A személyre szabott edzésprogram mellett kiemelt hangsúlyt fektetek az étkezési szokásaid nyomon követésére (táplálkozási napló alapján) és az erre vonatkozó tanácsadásra is. Lehetőség van páros edzésre is, így barátoddal/barátnőddel egymást is motiválhatjátok!

– SZTE Állam- és Jogtudományi Kar – jogász szak
– IWI fitness instruktor-személyi edző

Csatári Tamás
Személyi edző
+36 30 185 0105

A sporttal már gyerekkoromban megismerkedtem sportiskola révén. Rengeteg sportot kipróbáltam, majd végül a tenisz és a CrossFit mellett döntöttem. Az utóbbi miatt esett a választásom az edzői képzés felé. Mindemellett a Szegedi Tudomány Egyetem Pszichológia szakos hallgatójaként folytatom tovább tanulmányaimat. Célom, hogy e két szakot ötvözzem.

Inkább a változatos, funkcionálisabb edzések híve vagyok, melyek közé tartozik például a saját testsúllyal való edzés is, mind személyi, mind páros edzés keretein belül. Vendégeimnek sokoldalú, jó kedvvel teli edzésekkel szeretnék szolgálni.

– Testépítés – Fitness sportedző – Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete
– Országos Diákolimpia 1. helyezett (tenisz)

Rékasi Szabolcs
Személyi edző
+36 30 570 4020

A sport mindig is szerves részét képezte az életemnek, 10 év kosárlabdázás után döntöttem a súlyzós edzés mellett, ami azóta már életformává vált. Éppen ezért döntöttem úgy, a jogi tanulmányaim befejeztével, hogy edzői képesítést szerzek, hogy bárki számára segítséget tudjak nyújtani, aki a súlyzós edzés világába szeretne betekintést nyerni.

Személyre szabott súlyzós edzés, egyéni igényeknek megfelelően felállítva. Legyen szó izomtömeg növelésről, szálkásításról, formásodásról vagy akár csak egy egészségesebb életmód kialakításáról, keress bátran az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

– SZTE-ÁJTK Nemzetközi Tanulmányok
– Testépítés, fitness sportoktató OKJ

Milassin Dorina
Személyi edző
Fitness- és testépítő edző
+36 30 902 9263

A sport gyerekkorom óta az életem meghatározó része. Nagyon sok mindent adott nekem, ami egy harmonikus élethez szükséges. Megtanultam küzdeni magamért, a céljaimért. Megtanultam, hogy mindent képesek vagyunk formálni a testünkön, ha megvan a kellő akarat, kitartás és tudás. Több éves szakmai és versenyzői tapasztalatommal biztosítom számodra, hogy a legmegfelelőbb edzésprogram keretében elérjük az általad megálmodott célt! Ha megálmodtad, én segítek megvalósítani! Fordulj hozzám bizalommal, és kezdjük el a közös munkát érted, és az új énedért!

Súlyzós edzés, funkcionális edzés, stretching

– Bibarc Tünde Fitness School
– 2016. Sportmodell II. helyezett
– 2018. Toned figure I. helyezett
– PCA Világbajnokság IV. helyezett

Lengyel Andrea
Személyi edző
Testépítő versenyző
Táplálkozási tanácsadó
+36 20 913 8404

Gyerekkorom óta rendszeresen sportolok, (atlétika, kézilabda, aerobic, néptánc )
A testépítés, fitness világával 20évesen ismerkedtem meg, amit a mai napig rendszeresen, nagy elszántsággal, odaadással végzek. 
Rövid idő alatt látványos eredményeket értem el.
Elhatároztam, hogy a több éves tapasztalatomat, tudásomat másnak is szeretném átadni. Segíteni az egészségesebb életmód megvalósításában.

Súlyzós edzés, saját testsúlyos edzés, közép- idősebb korosztály számára is

– 2016 személyi edző
– 2016 IBFF Predators Classic
 – Fitt anyuka III.hely
– 2016 WBPF Kriko Kupa – Sport model II.hely
 – Fitt anyuka II.hely

Ladócki Viktor
Személyi edző
+36 20 394 9384

A fitness-testépítés gyerekkorom óta vonz, ez által a szenvedélyem lehet a munkám, ahol segíthetek mindenkinek, akinek szimpatikus ez az élet- és mozgásforma, kortól és nemtől függetlenül.
Amit neked kell beleadnod, az a nyitottság, az elhatározás és a szorgalom. Én ehhez adom a megbízható és naprakész tudást, a folyamatos motivációt és jó hangulatot, és a maximális hatékonyságot. Mindezt érted, a jó testért, az egészségedért és azért a célért, amit megálmodtál. Mindegy, hogy januári fogadalmak, életmódváltás, a mozgás öröme vagy komoly testépítő célok, nálam bármelyikhez segítő kezet kapsz nemcsak a teremben, de a konyhában is.
Rád szabott edzésterv, precízen végrehajtott gyakorlatok, célirányos étrend, látható eredmény, hogy azt az örömöt és magabiztosságot érezd a tükör előtt, amit mindig is szerettél volna. Lépjük át a komfortzónát, mert képes vagy rá, megmutatom!

Céloktól függően állnak össze az edzések, de elsősorban súlyzós edzést preferálom, melyet TRX-el és egyéb más konditermi eszközökkel egészítek ki.

Amennyiben elnyertem a tetszésed, ne habozz, csak hívj vagy írj.
‘If Your Dreams Don’t Scare You, They Aren’t Big Enough’

– IWI fitness instruktor-személyi edző

Juhász Norbert
Személyi edző
+36 70 550 5147

Mindig is jelen volt az életemben a sport egész gyerekkorom óta.
19éves koromban keztem a súlyzos edzéseket.
8éve foglalkozom edzősködéssel.

Edzéseimet kortol függetlenül személyre szabottan állítom össze.
Edzéseimen a súlyzós gyakorlatok dominálnak.
Ha fogyni szeretnél, állóképességedet javítani vagy csak izmosabb szeretnél lenni, keress bizalommal. Versenyre való felkészítést is vállalok.

– testépítés-fitness edző

-Kriko kupa VB kvalifikáció – 2014
-80kg 1. Helyezett
-85kg 2. Helyezett

Fitt Parádé
-80kg 2. Helyezett
-85kg 3. Helyezett

2015-EB kvalifikáció
-85kg 3. Helyezett

Krakkó Ádám
Személyi edző
Testépítés-fitness sportedző
+36 30 391 4737

5 éve folytatom ezt az életmódot, előtte hobbiszinten 12 évig futballoztam. A sport mindig az életem része volt, sok mindent kaptam tőle: adott az életemnek egy gerincet, motivációt és pozitív életszemléletet a nehéz dolgok leküzdésére, hitet, akartot, kitartást, önbizalmat, magabiztosságot és alázatot. Ezeket szeretném számodra is átadni, ehhez viszont az kell, hogy keress engem bizalommal.

Súlyzós edzés, kardió/aerob edzés. Hogy miért “csak” ezek?! Mert teljesitmény orientált vagyok, aki a kemény munkában hisz, ezt figyembe véve a legrövidebb legjárhatóbb, legeredményesebb út ez!

– EFI Sportedző (Testépítés-fitness)

Ondos Adél
Személyi edző
+36 30 852 2261

Szertornàszkènt kezdtem a pàlyafutàsom, kèsőbb egy èvtizeden keresztül a Magyar Sùlyemelő Vàlogatott tagjakènt szàmos Euròpa ès Vilàgbajnoksàgon kèpviseltem Magyarorszàgot.

Edzéseimet a holisztikus szemléletmòd alapján tervezem és vezetem. Célom az egészségtudatos test-lélek felépítése, mely nemtől kortól függetlenül elérhető.
Mozgáskultúrád, testkompozíciód fejlesztését bármikor elkezdheted, sosem késő változtatni.

Core izmok fejlesztése
Pilates
Body balance
Streching, nyújtás-lazítás
Erőnléti edzés sportolóknak

– személyi edző

Szabó László
Személyi edző
+36 20 394 9384

28 éve foglalkozok ezzel a sportággal, emellett 24 évnyi versenytapasztalattal rendelkezem.
20 éve dolgozom személyi edzőként, ezalatt az idő alatt nagy szakmai tapasztalatra tettem szert minden területen.

Akár fogyni, izmosodni szeretnél, kipróbálnád magad a versenyzésben, vagy csak mozognál egy jót, keress bátran!
Az általam készített személyre szabott étrenddel, és edzéstervvel biztosan eléred a vágyott célt. Emellett segítek eligazodni a táplálékkiegészítők útvesztőjében is, hogy még hatékonyabb legyen a befektetett munkád.

– testépítés edző

Testépítés Junior és felnőtt magyar bajnok
Mátra kupa bajnok
California Muscle Beach abszolút bajnok

Varga István
Személyi edző
TRX és funkcionális edző
+36 20 926 63 94

Gyermekkorom óta életem meghatározó részévé vált a sport. Kezdetben kipróbáltam a karate különböző válfajait, majd belekóstoltam az atlétikába. Ezek a sportok kiváló alapot adtak fizikálisan, és mentálisan egyaránt.
2013-tól egy jól sikerült újévi fogadalomnak köszönhetően belecsöppentem a súlyzós edzés világába, melyet töretlen lelkesedéssel végzek azóta is. Mindig szerettem emberekkel foglalkozni, és elhatároztam, hogy trainerként szeretnék érvényesülni.
Igyekszem látókörömet bővíteni, és tovább képzeni magam, hogy minél sokoldalúbb edzéseket tarthassak vendégeim számára, és minél több kihívást állíthassak magam elé.

Edzéseimen elsődleges szempont a prevenció és a rehabilitáció, amennyiben szükséges. Mindezek mellett igyekszem edzéseimet változatossá tenni. Foglalkozásaimon a funkcionális edzés és a súlyzós edzés egyaránt megtalálható.

“A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes. ” – (Szokratesz)

– személyi edző
– fitness wellness instructor
– TRX Suspension trainer

Szilágyi Zsófia SZOFI
Fitness Coach
Személyi edző
Csoportos Fitnesz Instruktor
Táplálkozási és Életvezetési Tanácsadó
+36 30 639 91 51

Nem túlzás azt mondanom, hogy én a sportban találtam meg mindazt, ami számomra az alapvetően fontos értékeket jelenti: alázat és tisztelet, újabb és újabb kihívások, végeláthatatlan tanulási lehetőség, adrenalin, egészséges életmód. A sport megtanít küzdeni, elfogadni és elengedni. Arra, hogy alázat és tisztelet nélkül nem maradsz talpon. A sport számomra több mint egy szakma, ez a hivatásom és a szenvedélyem is! Egyéni teljesítményem folyamatos fejlesztése mellett az tesz igazán boldoggá, amikor másoknak is segítő kezet nyújthatok. Ezáltal utat mutatva egy magabiztosabb, fittebb, egészségesebb és boldogabb élet irányába! Várlak szeretettel személyi edzéseimre, kiscsoportos óráimra és táplálkozási tanácsadásra is!v

A közös munkát minden esetben konzultációval, állapotfelméréssel és tartás- mozgásmegfigyeléssel kezdjük. Ezáltal tudom megismerni egy kis részletét a múltadnak, a jelenednek és az elérni kívánt jövődnek. Közösen kitűzött célok mentén haladva, a számodra leginkább eredményes és hatékony edzéstervvel és –módszerekkel, valamint táplálkozási tanácsokkal készülök hétről hétre. Legyen szó testsúlycsökkentésről, izomtömeg-növelésről, szálkásításról, korrektív tréningről, futó- vagy akadályversenyre való felkészülésről, motivációból itt nem lesz hiány! Az egyéni edzések mellett célom a sporttal kapcsolatos közösségi csapatépítés is, melynek érdekében személyesen és online is folyamatosan tartom a csapatommal a kapcsolatot. Tarts velem, és hozzuk ki belőled a legjobbat!

– Oxygen Advantage szeminárium, 360 Akadémia
– Kinesiotape & Acutape therapy trainer, Oriolus-Med Hungary
– Személyi edző, IWI
– Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés képzés, IWI
– Stretch&Roll workshop, IWI & GaraSport
– Cross trainer, ART
– Csoportos Fitnesz Instruktor, IWI
– HOT IRON Instruktor, Iron System Hungary
– DBands Fitness Intruktor, IWI & GaraSport
– FitFight Instruktor, IWI & Csörgő Adrienn
– Közgazdász marketing mesterszakon, BME
– Mérlegképes könyvelő, BGF
– Közgazdász pénzügy és számvitel alapszakon, BGF

GALÉRIA

TOVÁBBI KÉPEK