SZEMÉLYI EDZŐINK

Tallér Szandra
Tallér Szandra+36 70 703 2627
Crossfit edző

Végzettség
– EKF Testnevelő Főiskola- testnevelő – edző szak
– Balance Medical Fitness Akadémia – funkcionális fascia képzés
– Lacee Kovacs-Oxigen Advantage program

Magamról
5 éve vagyok a crossfitt szerelmese, jelenleg is aktívan sportolok. 2, 5 éve crossfitt edzéseket tartok.Amit tudok biztosítani barátságos, családias légkör, változatos edzések, magasfokú képzettség.

Edzéseim
A célja az órámnak, hogy saját testsúllyal és súllyal végzett gyakorlatokkal a lehető legjobb formába kerülj. Erő, állóképesség, mozgáskoordináció fejlesztés. Várok szeretettel minden sportolni vágyót kis csoportos crossfit óráimra.

Eddz Szaszával!

Dr. Mikes Lili
Dr. Mikes Lili+36 30 422 4540
Személyi edző

Végzettség
– SZTE Állam- és Jogtudományi Kar – jogász szak
– IWI fitness instruktor-személyi edző

Magamról
A jogi diploma megszerzését követően találtam rá a konditermi edzésre, amit azonnal megszerettem. Később egyértelművé vált számomra, hogy ez lesz a választott hivatásom. Budapesten, az IWI-nél (International Wellness Institute) végeztem el a fitnesz instruktori, majd a személyi edzői képzést.

Edzéseim
A személyi edzés első állomásaként átbeszéljük és kitűzzük a rövid-, és hosszútávú célokat, valamint megbeszéljük az ezek eléréséhez szükséges teendőket. Az óráimon a súlyzós edzés mellett helyet kapnak a funkcionális eszközök is (pl. TRX, step pad, gumiszalag, fitball). A személyre szabott edzésprogram mellett kiemelt hangsúlyt fektetek az étkezési szokásaid nyomon követésére (táplálkozási napló alapján) és az erre vonatkozó tanácsadásra is. Lehetőség van páros edzésre is, így barátoddal/barátnőddel egymást is motiválhatjátok!

Csatári Tamás
Csatári Tamás+36 30 185 0105
Személyi edző

Végzettség/eredmények
– Testépítés – Fitness sportedző – Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete
– Országos Diákolimpia 1. helyezett (tenisz)

Magamról
A sporttal már gyerekkoromban megismerkedtem sportiskola révén. Rengeteg sportot kipróbáltam, majd végül a tenisz és a CrossFit mellett döntöttem. Az utóbbi miatt esett a választásom az edzői képzés felé. Mindemellett a Szegedi Tudomány Egyetem Pszichológia szakos hallgatójaként folytatom tovább tanulmányaimat. Célom, hogy e két szakot ötvözzem.

Edzéseim
Inkább a változatos, funkcionálisabb edzések híve vagyok, melyek közé tartozik például a saját testsúllyal való edzés is, mind személyi, mind páros edzés keretein belül. Vendégeimnek sokoldalú, jó kedvvel teli edzésekkel szeretnék szolgálni.

Rékasi Szabolcs
Rékasi Szabolcs+36 30 570 4020
Személyi edző

Végzettség
– SZTE-ÁJTK Nemzetközi Tanulmányok
– Testépítés, fitness sportoktató OKJ

Magamról
A sport mindig is szerves részét képezte az életemnek, 10 év kosárlabdázás után döntöttem a súlyzós edzés mellett, ami azóta már életformává vált. Éppen ezért döntöttem úgy, a jogi tanulmányaim befejeztével, hogy edzői képesítést szerzek, hogy bárki számára segítséget tudjak nyújtani, aki a súlyzós edzés világába szeretne betekintést nyerni.

Edzéseim
Személyre szabott súlyzós edzés, egyéni igényeknek megfelelően felállítva. Legyen szó izomtömeg növelésről, szálkásításról, formásodásról vagy akár csak egy egészségesebb életmód kialakításáról, keress bátran az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Milassin Dorina
Milassin Dorina+36 30 902 9263
Személyi edző
Fitness- és testépítő edző

Végzettség/eredmények
– Bibarc Tünde Fitness School
– 2016. Sportmodell II. helyezett
– 2018. Toned figure I. helyezett
– PCA Világbajnokság IV. helyezett

Magamról
A sport gyerekkorom óta az életem meghatározó része. Nagyon sok mindent adott nekem, ami egy harmonikus élethez szükséges. Megtanultam küzdeni magamért, a céljaimért. Megtanultam, hogy mindent képesek vagyunk formálni a testünkön, ha megvan a kellő akarat, kitartás és tudás. Több éves szakmai és versenyzői tapasztalatommal biztosítom számodra, hogy a legmegfelelőbb edzésprogram keretében elérjük az általad megálmodott célt! Ha megálmodtad, én segítek megvalósítani! Fordulj hozzám bizalommal, és kezdjük el a közös munkát érted, és az új énedért!

Edzéseim
Súlyzós edzés, funkcionális edzés, stretching

Lengyel Andrea
Lengyel Andrea+36 20 913 8404
Személyi edző
Testépítő versenyző
Táplálkozási tanácsadó

Végzettség/eredmények
– 2016 személyi edző
– 2016 IBFF Predators Classic
 – Fitt anyuka III.hely
– 2016 WBPF Kriko Kupa – Sport model II.hely
  – Fitt anyuka II.hely

Magamról
Gyerekkorom óta rendszeresen sportolok, (atlétika, kézilabda, aerobic, néptánc )
A testépítés, fitness világával 20évesen ismerkedtem meg, amit a mai napig rendszeresen, nagy elszántsággal, odaadással végzek. 
Rövid idő alatt látványos eredményeket értem el.
Elhatároztam, hogy a több éves  tapasztalatomat, tudásomat másnak is szeretném átadni. Segíteni az egészségesebb életmód megvalósításában.

Edzéseim
Súlyzós edzés, saját testsúlyos edzés, közép- idősebb korosztály számára is

Ladócki Viktor
Ladócki Viktor+36 20 394 9384
Személyi edző

Végzettség
– IWI fitness instruktor-személyi edző

Magamról
A fitness-testépítés gyerekkorom óta vonz, ez által a szenvedélyem lehet a munkám, ahol segíthetek mindenkinek, akinek szimpatikus ez az élet- és mozgásforma, kortól és nemtől függetlenül.
Amit neked kell beleadnod, az a nyitottság, az elhatározás és a szorgalom. Én ehhez adom a megbízható és naprakész tudást, a folyamatos motivációt és jó hangulatot, és a maximális hatékonyságot. Mindezt érted, a jó testért, az egészségedért és azért a célért, amit megálmodtál. Mindegy, hogy januári fogadalmak, életmódváltás, a mozgás öröme vagy komoly testépítő célok, nálam bármelyikhez segítő kezet kapsz nemcsak a teremben, de a konyhában is.
Rád szabott edzésterv, precízen végrehajtott gyakorlatok, célirányos étrend, látható eredmény, hogy azt az örömöt és magabiztosságot érezd a tükör előtt, amit mindig is szerettél volna. Lépjük át a komfortzónát, mert képes vagy rá, megmutatom!

Edzéseim
Céloktól függően állnak össze az edzések, de elsősorban súlyzós edzést preferálom, melyet TRX-el és egyéb más konditermi eszközökkel egészítek ki.

Amennyiben elnyertem a tetszésed, ne habozz, csak hívj vagy írj.
‘If Your Dreams Don’t Scare You, They Aren’t Big Enough’

Juhász Norbert
Juhász Norbert+36 70 550 5147
Személyi edző

Végzettség
– testépítés-fitness edző

Eredmények
2014-Kriko kupa VB kvalifikáció
Testépítés -80kg 1. Helyezett
-85kg 2. Helyezett
Fitt Parádé
-80kg 2. Helyezett
-85kg 3. Helyezett
2015-EB kvalifikáció
-85kg 3. Helyezett

Magamról
Mindig is jelen volt az életemben a sport egész gyerekkorom óta.
19éves koromban keztem a súlyzos edzéseket.
8éve foglalkozom edzősködéssel.

Edzéseim
Edzéseimet kortol függetlenül személyre szabottan állítom össze.
Edzéseimen a súlyzós gyakorlatok dominálnak.
Ha fogyni szeretnél, állóképességedet javítani vagy csak izmosabb szeretnél lenni, keress bizalommal. Versenyre való felkészítést is vállalok.

Krakkó Ádám
Krakkó Ádám+36 30 391 4737
Személyi edző
Testépítés-fitness sportedző

Végzettség
– EFI Sportedző (Testépítés-fitness)

Magamról
5 éve folytatom ezt az életmódot, előtte hobbiszinten 12 évig futballoztam. A sport mindig az életem része volt, sok mindent kaptam tőle: adott az életemnek egy gerincet, motivációt és pozitív életszemléletet a nehéz dolgok leküzdésére, hitet, akartot, kitartást, önbizalmat, magabiztosságot és alázatot. Ezeket szeretném számodra is átadni, ehhez viszont az kell, hogy keress engem bizalommal.

Edzéseim
Súlyzós edzés, kardió/aerob edzés. Hogy miért “csak” ezek?! Mert teljesitmény orientált vagyok, aki a kemény munkában hisz, ezt figyembe véve a legrövidebb legjárhatóbb, legeredményesebb út ez!

Ondos Adél
Ondos Adél+36 30 852 2261
Személyi edző

Végzettség
– személyi edző

Magamról
Szertornàszkènt kezdtem a pàlyafutàsom, kèsőbb egy èvtizeden keresztül a Magyar Sùlyemelő Vàlogatott tagjakènt szàmos Euròpa ès Vilàgbajnoksàgon kèpviseltem Magyarorszàgot.

Edzéseim
Edzèseimet a holisztikus szemlèletmòd alapjàn tervezem ès vezetem. Cèlom az egèszsègtudatos test-lèlek felèpìtèse, mely nemtől kortòl függetlenül elèrhető.
Mozgàskultùràd, testkompozìciòd fejlesztèsèt bàrmikor elkezdheted, sosem kèső vàltoztatni.

Core izmok fejlesztèse
Pilates
Body balance
Streching, nyùjtàs-lazìtàs
Erőnlèti edzès sportolòknak

Szabó László
Szabó László+36 20 394 9384
Személyi edző

Végzettség
– testépítés edző

Eredményeim
Testépítés Junior és felnőtt magyar bajnok
Mátra kupa bajnok
California Muscle Beach abszolút bajnok

Magamról
28 éve foglalkozok ezzel a sportággal, emellett 24 évnyi versenytapasztalattal rendelkezem.
20 éve dolgozom személyi edzőként, ezalatt az idő alatt nagy szakmai tapasztalatra tettem szert minden területen.

Edzéseim
Akár fogyni, izmosodni szeretnél, kipróbálnád magad a versenyzésben, vagy csak mozognál egy jót, keress bátran!
Az általam készített személyre szabott étrenddel, és edzéstervvel biztosan eléred a vágyott célt. Emellett segítek eligazodni a táplálékkiegészítők útvesztőjében is, hogy még hatékonyabb legyen a befektetett munkád.

Varga István
Varga István+36 20 926 63 94
Személyi edző
TRX és funkcionális edző

Végzettség
– személyi edző
– fitness wellness instructor
– TRX Suspension trainer

Magamról
Gyermekkorom óta életem meghatározó részévé vált a sport. Kezdetben kipróbáltam a karate különböző válfajait, majd belekóstoltam az atlétikába. Ezek a sportok kiváló alapot adtak fizikálisan, és mentálisan egyaránt.
2013-tól egy jól sikerült újévi fogadalomnak köszönhetően belecsöppentem a súlyzós edzés világába, melyet töretlen lelkesedéssel végzek azóta is. Mindig szerettem emberekkel foglalkozni, és elhatároztam, hogy trainerként szeretnék érvényesülni.
Igyekszem látókörömet bővíteni, és tovább képzeni magam, hogy minél sokoldalúbb edzéseket tarthassak vendégeim számára, és minél több kihívást állíthassak magam elé.

Edzéseim
Edzéseimen elsődleges szempont a prevenció és a rehabilitáció, amennyiben szükséges. Mindezek mellett igyekszem edzéseimet változatossá tenni. Foglalkozásaimon a funkcionális edzés és a súlyzós edzés egyaránt megtalálható.

“A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes. ” – (Szokratesz)

Szilágyi Zsófia SZOFI
Szilágyi Zsófia SZOFI+36 30 639 91 51
Fitness Coach
Személyi edző
Csoportos Fitnesz Instruktor
Táplálkozási és Életvezetési Tanácsadó

Végzettség
– Oxygen Advantage szeminárium, 360 Akadémia
– Kinesiotape & Acutape therapy trainer, Oriolus-Med Hungary
– Személyi edző, IWI
– Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés képzés, IWI
– Stretch&Roll workshop, IWI & GaraSport
– Cross trainer, ART
– Csoportos Fitnesz Instruktor, IWI
– HOT IRON Instruktor, Iron System Hungary
– DBands Fitness Intruktor, IWI & GaraSport
– FitFight Instruktor, IWI & Csörgő Adrienn
– Közgazdász marketing mesterszakon, BME
– Mérlegképes könyvelő, BGF
– Közgazdász pénzügy és számvitel alapszakon, BGF

Magamról
Nem túlzás azt mondanom, hogy én a sportban találtam meg mindazt, ami számomra az alapvetően fontos értékeket jelenti: alázat és tisztelet, újabb és újabb kihívások, végeláthatatlan tanulási lehetőség, adrenalin, egészséges életmód. A sport megtanít küzdeni, elfogadni és elengedni. Arra, hogy alázat és tisztelet nélkül nem maradsz talpon. A sport számomra több mint egy szakma, ez a hivatásom és a szenvedélyem is! Egyéni teljesítményem folyamatos fejlesztése mellett az tesz igazán boldoggá, amikor másoknak is segítő kezet nyújthatok. Ezáltal utat mutatva egy magabiztosabb, fittebb, egészségesebb és boldogabb élet irányába! Várlak szeretettel személyi edzéseimre, kiscsoportos óráimra és táplálkozási tanácsadásra is!

Edzéseim
A közös munkát minden esetben konzultációval, állapotfelméréssel és tartás- mozgásmegfigyeléssel kezdjük. Ezáltal tudom megismerni egy kis részletét a múltadnak, a jelenednek és az elérni kívánt jövődnek. Közösen kitűzött célok mentén haladva, a számodra leginkább eredményes és hatékony edzéstervvel és –módszerekkel, valamint táplálkozási tanácsokkal készülök hétről hétre. Legyen szó testsúlycsökkentésről, izomtömeg-növelésről, szálkásításról, korrektív tréningről, futó- vagy akadályversenyre való felkészülésről, motivációból itt nem lesz hiány! Az egyéni edzések mellett célom a sporttal kapcsolatos közösségi csapatépítés is, melynek érdekében személyesen és online is folyamatosan tartom a csapatommal a kapcsolatot. Tarts velem, és hozzuk ki belőled a legjobbat!

GALÉRIA

TOVÁBBI KÉPEK