KLUBKÁRTYA

A recepción tudod megvásárolni a belépéshez szükséges bérletedet vagy napijegyedet. Ha már rendelkezel érvényes belépővel akkor elég, ha a forgókapu érzékelőjéhez tartod a kártyádat és már be is jutottál. Az öltöző falán elhelyezett egységeknél tudod a kártyáddal nyitni és zárni az általad választott szekrényed ajtaját. Az öltöző elhagyása előtt győződj meg arról, hogy az öltözőszekrényed ajtaját bezártad-e!
A kártyáddal a büfében az edzés alatt is vásárolhatsz, a fogyasztást pedig kilépéskor fizetheted.

Távozás

Kilépéskor rendezd számládat a recepción, ha nem volt fogyasztásod akkor csak sétálj ki a forgókapun. Kérjük, hogy vedd figyelembe a nyitvatartási időnket és zárásra hagyd el az edzőtermet.

CARDIO

Cardió gépeinken nemcsak hasznosan, de szórakoztatóan is égetheted a kalóriákat. Life Fitness gépeink nagyméretű monitorokkal vannak ellátva, ahol edzés közben tévén nézheted kedvenc műsoraidat, youtube videóidat vagy az interaktív programoknak köszönhetően akár Berlin utcáin, egy homokos tengerparton vagy Tibet hegycsúcsain érezheted magad futás közben.

Töltsd le a LFconnect alkalmazást, mely lehetővé teszi edzéseid nyomon követését és hozzáférést biztosít az LFconnect.com webhelyen létrehozott, személyre szabott edzésekhez

ALKALMAZÁS LETÖLTÉSE
GALÉRIA

GÉPPARK

A Global Fitness gépparkjának összeállításánál fontos szempont volt, hogy akár a teljesen kezdő, akár a profi bodybuilderek is megtalálják a számukra megfelelő gépeket. Teremedzőink ingyenes edzéstervet készítenek számodra és segítenek megtanulni a gyakorlatok helyes kivitelezését.
Edzőtermünkben Hoist, Life Fitness, Hammer Strenght, Panatta gépek széles választékával találkozhattok.

TEKINTSD MEG GÉPPARKUNKAT

ÚJ VENDÉGEKNEK

Szükséged lesz kényelmes edzőruhára és sportcipőre. Hozz magaddal törölközőt, amit a gépekre szoktunk tenni, hogy ne izzadjuk össze azokat. Ha otthon felejtetted a törölköződ a recepción is tudsz bérelni. Ha a szaunát is szeretnéd használni hozz magaddal papucsot és fürdőruhát. Az öltözőkben mi biztosítunk számodra hajszárítót és tusfürdőt. A szekrények tágasak és vállfával vannak felszerelve.