AEROBIC
SPINNING
OPTIME
SPIVI

AEROBIC

Szegeden egyedülálló 280 nm-es termünk kb 80 fő befogadására alkalmas. A legújabb eszközökkel felszerelt aerobik termünkben több, mint 10 féle csoportos órával várjuk a sportolni vágyókat! Kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül várjuk a vendégeket, hiszen szakmailag magasan képzett és igazán elhivatott edzőink mindenki számára lehetőséget nyújtanak az ideális kikapcsolódásra!

Válogass az órarendből és találd meg a számodra legmegfelelőbb mozgást, hogy életed hasznos és vidám része lehessen a sport és a Global Fitness közössége!

NÉZD MEG ÓRARENDÜNKET
ÓRALEÍRÁSOK

SPINNING

Magyarországon egyedülálló rendszerrel felszerelt terem.

50 db eredeti, sorszámozott és rögzített Jhonny G spinningbicikli!

Besötétített terem, egyedi fénytechnikával, egyedülálló hangtechnikai rendszerrel, és a csak Nálunk megtalálható Spivi rendszerrel

SPIVI BEMUTATÁSA
NÉZD MEG ÓRARENDÜNKET
ÓRALEÍRÁSOK

OPTIME BEJELENTKEZÉS

Foglalj órát a www.myoptime.eu weboldalon vagy a recepción személyesen vagy telefonon: +36 20 262 8141 amennyiben aktív bérleted van! Ha nincsen, gyere, lesz helyed!

Optime online foglalás – A kártya hátulján levő kód az egyéni kódod! (Jelszó minden kártyánál 123456, amit megváltoztathatsz belépéskor). A kártyán lévő QR kód a telefon kamerájával könnyen beolvasható!

Kérlek érkezz időben!

Órakezdés előtt 5 perccel lépj át a forgókapunk, hogy a foglalásodat biztosítani tudjuk!

OPTIME BEJELENTKEZÉS

SPIVI
MAGYARORSZÁGON CSAK NÁLUNK

Spivi rendszer –  kizárólag a Global Fitneszben Magyarországon!!!

A Spivi rendszer egy online helyfoglaló és a saját edzés nyomon követő alkalmazás, mely kizárólag a Global Fitneszben található Magyarországon.

Spivi  – Kényelem, motiváció és egy egyedülálló személyre szabott vizuális élmény a sportban!!!

Mire jó?

Az alkalmazás letöltésével otthonról, könnyedén spinning biciklire tudsz helyet foglalni. Válogass 50db sorszámozott eredeti Johnny G bicikliből, s az általad kiválasztott bicikli az adott órán a Tied. Egy héttel az óra előtt már tudsz helyet foglalni, emellett láthatod az órarendet és az óraadó nevét is. Nemcsak a helyed biztosított, hanem az alkalmazás használatával az edzésedet is regisztrálja a rendszer. Nyomon követi a pulzusodat, a felhasznált kalóriamennyiséget, a megtett kilométert és még számos egyéni adatot, amit a spivi rögzít. Díjakkal motivál, láthatod a fejlődésed és a személyre szabható avatárral igazi élményt és motivációt ad az edzésedhez.

Hogyan tudod letölteni?

Play áruházból – android esetén, AppleStore-ból iosnál le tudod tölteni a SPIVI alkalmazást. Ezután email címmel regisztrálnod kell. Ha visszaigazoltad a regisztrációt, bejelentkezel, kiválasztod a Global Fitneszt.

  1. A beállításokban a profil menüben állítsd be az adataidat. Tölthetsz fel képet is!
  2. Az avatar szerkesztőben személyre szabhatod a spivi külsődet!
  3. Van lehetőséged személyre szabni, milyen adatokat engedélyezel magadról számunkra!
  4. Állítsd be az emailed, milyen értesítéseket szeretnél kapni Tőlünk!
  5. Az alsó menüsorban megtalálod az órarendet és a foglalásaidat is!

Pulzus nyomonkövetés az órádon?

Töltsd le az okosórádra a SPIVI Connect alkalmazást , párosítsd össze az alkalmazással és máris teljes képed lesz az edzésedről!

APPLE LETÖLTÉS
ANDROID LETÖLTÉS