SZEMÉLYI EDZŐINK

Tallér Szandra
Crossfit edző
+36 70 703 2627

5 éve vagyok a crossfitt szerelmese, jelenleg is aktívan sportolok. 2, 5 éve crossfitt edzéseket tartok.Amit tudok biztosítani barátságos, családias légkör, változatos edzések, magasfokú képzettség.

A célja az órámnak, hogy saját testsúllyal és súllyal végzett gyakorlatokkal a lehető legjobb formába kerülj. Erő, állóképesség, mozgáskoordináció fejlesztés. Várok szeretettel minden sportolni vágyót kis csoportos crossfit óráimra.

Eddz Szaszával!

– EKF Testnevelő Főiskola- testnevelő – edző szak
– Balance Medical Fitness Akadémia – funkcionális fascia képzés
– Lacee Kovacs-Oxigen Advantage program

Rékasi Szabolcs
Személyi edző
+36 30 570 4020

A sport mindig is szerves részét képezte az életemnek, 10 év kosárlabdázás után döntöttem a súlyzós edzés mellett, ami azóta már életformává vált. Éppen ezért döntöttem úgy, a jogi tanulmányaim befejeztével, hogy edzői képesítést szerzek, hogy bárki számára segítséget tudjak nyújtani, aki a súlyzós edzés világába szeretne betekintést nyerni.

Személyre szabott súlyzós edzés, egyéni igényeknek megfelelően felállítva. Legyen szó izomtömeg növelésről, szálkásításról, formásodásról vagy akár csak egy egészségesebb életmód kialakításáról, keress bátran az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

– SZTE-ÁJTK Nemzetközi Tanulmányok
– Testépítés, fitness sportoktató OKJ

Milassin Dorina
Személyi edző
Fitness- és testépítő edző
+36 30 902 9263

A sport gyerekkorom óta az életem meghatározó része. Nagyon sok mindent adott nekem, ami egy harmonikus élethez szükséges. Megtanultam küzdeni magamért, a céljaimért. Megtanultam, hogy mindent képesek vagyunk formálni a testünkön, ha megvan a kellő akarat, kitartás és tudás. Több éves szakmai és versenyzői tapasztalatommal biztosítom számodra, hogy a legmegfelelőbb edzésprogram keretében elérjük az általad megálmodott célt! Ha megálmodtad, én segítek megvalósítani! Fordulj hozzám bizalommal, és kezdjük el a közös munkát érted, és az új énedért!

Súlyzós edzés, funkcionális edzés, stretching

– Bibarc Tünde Fitness School
– 2016. Sportmodell II. helyezett
– 2018. Toned figure I. helyezett
– PCA Világbajnokság IV. helyezett

Lengyel Andrea
Személyi edző
Testépítő versenyző
Táplálkozási tanácsadó
+36 20 913 8404

Gyerekkorom óta rendszeresen sportolok, (atlétika, kézilabda, aerobic, néptánc )
A testépítés, fitness világával 20évesen ismerkedtem meg, amit a mai napig rendszeresen, nagy elszántsággal, odaadással végzek. 
Rövid idő alatt látványos eredményeket értem el.
Elhatároztam, hogy a több éves tapasztalatomat, tudásomat másnak is szeretném átadni. Segíteni az egészségesebb életmód megvalósításában.

Súlyzós edzés, saját testsúlyos edzés, közép- idősebb korosztály számára is

– 2016 személyi edző
– 2016 IBFF Predators Classic
 – Fitt anyuka III.hely
– 2016 WBPF Kriko Kupa – Sport model II.hely
 – Fitt anyuka II.hely

Remzső Máté
Személyi edző
+36 20 577 0390

Édesanyám sportrehabilitációs trénerként óriási mértékben hatott rám. Korábban számos sportágat kipróbáltam, míg végül 7 évvel ezelőtt elragadott az edzőtermek világa, ahol megtaláltam önmagam. Hamar rá kellett jönnöm, hogy a megfelelő háttértudás nélkül nem tudom elérni a céljaimat. Az edzéselmélet mellett a táplálkozástudományban is elmélyedtem, ennek eredményeképpen biomérnökként diplomáztam Szegeden. Rengeteget tanultam az emberi test működéséről, valamint egyre inkább lenyűgözött az a tény, hogy a háttérfolyamatok megértése révén mennyivel hatékonyabban megy a testépítés vagy éppen a fogyás.

A célom, hogy vendégeimnek átadjam az elmúlt években felhalmozott tudásom. Őszintén hiszem, hogy a legjobb eredmények eléréséhez 3 dologra van szükség: megfelelő háttértudásra, kemény munkára és tudatos táplálkozásra. Én ebben a hármasban foglak segíteni, ha megtisztelsz a bizalmaddal. Bátran fordulj hozzám, ha:
– Elhatároztad, hogy egészségesebben fogsz élni
– Már elkezdtél edzeni, de valamiért megrekedtél egy szinten
– Motivációra van szükséged és szeretnéd változatosabbá, hatékonyabbá, élvezhetőbbé tenni az edzéseidet
– Felismerted, hogy megfelelő táplálkozás nélkül nem megy, ezért profi étrendet szeretnél

– Személyi edző
– SZTE Biomérnök

Varga István
Személyi edző
TRX és funkcionális edző
+36 20 926 6394

Gyermekkorom óta életem meghatározó részévé vált a sport. Kezdetben kipróbáltam a karate különböző válfajait, majd belekóstoltam az atlétikába. Ezek a sportok kiváló alapot adtak fizikálisan, és mentálisan egyaránt.
2013-tól egy jól sikerült újévi fogadalomnak köszönhetően belecsöppentem a súlyzós edzés világába, melyet töretlen lelkesedéssel végzek azóta is. Mindig szerettem emberekkel foglalkozni, és elhatároztam, hogy trainerként szeretnék érvényesülni.
Igyekszem látókörömet bővíteni, és tovább képzeni magam, hogy minél sokoldalúbb edzéseket tarthassak vendégeim számára, és minél több kihívást állíthassak magam elé.

Edzéseimen elsődleges szempont a prevenció és a rehabilitáció, amennyiben szükséges. Mindezek mellett igyekszem edzéseimet változatossá tenni. Foglalkozásaimon a funkcionális edzés és a súlyzós edzés egyaránt megtalálható.

“A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes. ” – (Szokratesz)

– személyi edző
– fitness wellness instructor
– TRX Suspension trainer

Ádám Kristóf
Személyi edző
+36 30 492 1330

Amióta az eszemet tudom sportolok, kipróbáltam sok mindent a futballtól kezdve atlétikán keresztül a thai-boxig amit gimnáziumos koromban űztem, sajnos abba kellett hagynom mert a tanulmányaimra fektettem a hangsúlyt. A sportot mellőzve viszont nem éreztem magam teljes embernek, kellett valami amivel kitöltsem azt az űrt amit magamban éreztem és levezessem a feles energiákat. Ebben az időszakban találtam rá a testépítésre, ekkor még mint hobbi. Az idő múlásával viszont egy nélkülözhetetlen napi teendőnek tekintettem ami az életem részévé vált. Öt éve járok konditerembe kisebb nagyobb kihagyásokkal, de 3 éve komolyabban kezdett érdekelni a testépítés. Változtattam a táplálkozási szokásaimon az étrendemen és professzionálisabb edzéstervek alapján kezdtem építeni a testem. 2016-tól kezdődően veszek részt versenyeken eredményesen. 2017 nyarán kezdtem el személyi edzéssel foglalkozni, mert úgy gondoltam minél több embert el kell vezetni az egészséges életmód felé és meg kell mutatni ennek a sportágnak a szépségét.

A céljaidnak megfelelően állítom össze az edzéseidet, de elsősorban a súlyzós edzéseket preferálom, ha kell kardiós edzésekkel megspékelve.

– személyi edző

– Scitec Muscle Beach Men’s Physique 1. helyezett
– Tropical-ASO Classic Klasszikus testépítés 1. helyezett
– BioTechUSA-FitBalnce Lupa Beach Body 1. helyezett
– PCA Hungary VitaFlex GP Muscle Model 1. helyezett
– PCA Poland GP Muscle Model 1. helyezett
– PCA European Championship Birmingham Muscle Model 3. helyezett

Baka Évi
Személyi edző
Funkcionális tréner
+36 30 586 0693
A sport és a mozgás iránti szeretetemet tükrözi a 23 évnyi sport és 8 évnyi táncos múltam. Aikidoztam, versenyszerűen úsztam  és a legjobb eredményeket válogatott evezősként értem el.        A néptánc után később a salsa, bachata és a kizomba táncstílusok váltak a szenvedélyemmé.
Személyi edzőként célom, hogy minél  több embert tudjak motiválni és segítsek energikusabbá válni, ami által jobban érzik magukat a testükben, és magabiztosabban legyőzik a felmerülő kihívásokat az életükben.  Az egészséges életmód nem csak a testünk, hanem a lelkünk jólétére is szolgál.
Figyelembe veszem a vendégeim testi adottságaikat, egészségi állapotukat és életkori sajátosságaikat tudatosan felépített edzésekkel.
Fő profil:
-funkcionális személyi edzés
-alakformálás
-stretching
-táplálkozási tanácsadás
Lehetőség van egyéni és páros edzésre egyaránt. Páros edzés alkalmával családtagoddal/ barátoddal/ barátnőddel egymást motiválhatjátok.
IWI Nemzetközi Fitnesziskola:
– Finesz instruktor
– Szeméyi edző
Kasza László
Személyi edző
+36 20 320 6482
Már több mint 12 éve foglalkozom súlyzós edzésekkel. Az iskolai végzettségen felül, a tudásom legjavát önképzésből és a gyakorlati tapasztalataimból szereztem. Ez tanított meg arra, hogy az egyetlen akadálya annak, hogy elérjük céljainkat, az csakis az akarat hiánya lehet.
Javarészt személyre szabott súlyzós és gépes edzésekkel foglalkozom. A kivitelezés tökéletessége nálam az egyik fő szempont. Céljaid elérését az edzéseken kívül táplálkozási tanácsokkal támogatom.
– Testépítő edző végzettség
– Naturál testépítő
– 2017 INBA Novice BodyBuilding 2. helyezett
Varga Tamás
Kettlebell oktató
Mozgás-masszázsterapeuta
+36 30 983 3750
Varga Tamásnak hívnak. 18 éve foglakozom emberekkel. Először gyógymasszőrként, később mozgás-maszázsterapeutaként, és 12 éve edzőként is segítem a hozzám fordulókat. Személyi és kiscsoportos edzéseimben törekszem ötvözni az elmúlt közel két évtized tudását, tapasztalatát.
Némileg eltérően dolgozom ahhoz képest, amit általában személyi edzésnek hívunk. Mivel nem keveset dolgoztam a rehabilitáció területén is, így bizalommal fordulhatsz hozzám, ha sérülés utáni, rehabilitáció központú személyi edzést szeretnél. (A lehetőségek tárháza széles, keress meg a részletekért.) E mellett kettlebell edzéseket is fogok tartani. Ezen a téren a leghitelesebb edzők közé tartozom az országban, egyben a legnagyobb tapasztalattal. A kettlebell számomra 2007-ben szerelemként indult, és ez a mai napig tart. Akkor azonban még nem is sejtettem, hogy számtalan hozzám hasonló emberrel fogok együtt dolgozni. Olyanokkal, akik változást és fejlődést akarnak. Akik megértették, hogy nem várni kell a csodát, sokkal inkább tenni azt. Akik képesek kimozdulni a komfortzónájukból, mert az élet és a valódi fejlődés azon túl kezdődik. Ugyanakkor szükségük van egy eszközre, egy módszerre illetve útra, és valakire, aki vezeti őket ezen az úton.
A kettlebell az én szememben nem fitnesz, és nem trend. Az elmúlt oktatással eltöltött 12 évben bebizonyosodott, hogy a kettlebell volt, van, és lesz. Mert az erő nem egy trend, hanem egy képesség. Szerezd meg! Ha te is szeretnéd kiaknázni a benned rejlő potenciált, iratkozz be a használható erő iskolájába! Neked is segíthetek. Személyi edzésben, és rendszeresen induló, kiscsoportos minikurzosokon tanulhatod meg ennek a sokrétű eszköznek a biztonságos, és
egyben a leghatékonyabb használatát.
Nem kell erősnek lenned ahhoz, hogy elkezd, de el kell kezdened ahhoz, hogy erőssé válj! Várlak „kemény szeretettel”!
Pölöskey Erika
Személyi edző
+36 30 634 2341
Nigériában születtem, viszont az óvodát már Magyarországon kezdtem. Tinédzser koromban versenytáncoltam, így mondhatni a szívem csücske mindig is a latin táncstílus lesz. Az egyetem miatt költöztem Szegedre, ekkor ismerkedtem meg jobban az edzőtermi edzéssel. Rögtön beleszerettem a légkörbe, ami nem csak kitűnő stresszoldási alternatívát nyújtott, hanem emellett a legjobb módszert sajátíthattam el a testem formálásának. Az SZTE-Médiatudomány szakát sikeresen elvégeztem, a hobbim pedig időközben a szenvedélyemmé vált. Így ahhoz, hogy több embernek is segíteni tudjak céljaik megvalósításában, elhatároztam, hogy kitanulom a fortélyokat. Így lettem én Sportoktató, Fitnesz-Testépítő edző.
Egy jó kiadós edzés után mindig csodásan érzem magam. Úgy érzem, sokkal erősebb vagyok, ezáltal folyton izgatottan várom a következőt hogy lássam a fejlődést. Ezt szeretném Neked átadni, a sportolás örömét! Ha elhiszed, hogy bármire képes vagy, megállíthatatlan leszel.
Személyre szabott súlyzós edzés, funkcionális edzés, stretching
– SZTE-Médiatudomány
– Testépítés, fitnesz sportoktató OKJ
Balaska Márk
Személyi edző
+36 30 398 5346
13 éves korom óta válogatott sportoló, többszörös Világbajnok, Európa bajnok.
Sok komoly szakmai segítséget kaptam a sport által, amit szeretnék átadni a vendégeimnek és megtanítani, célt adni egy egészséges életmódra.
Tartásjavítás, súlyzós edzések, erő-állóképességi edzések.
Táplálkozási tanácsadással segítem a fejlődésed.
– Testépítés, fitnesz sportoktató
– Kajak 3x világbajnok, 1x európa bajnok
Juhász Tímea
Személyi edző
Gyógymasszőr
+36 20 285 8813
Tímea vagyok, jóga oktató, fitness- személyi edző, valamint gyógymasszőr. Már gimnázium óta a jóga szerelmese vagyok, amelyet súlyokkal egészítek ki a teremben, együtt magas kitartásra és önfegyelemre tanított meg az évek során.  A jógának köszönhetően egy teljesen más életstílust alakítottam ki, mind kívül, mind pedig belül lelkileg. Ezt a kiegyensúlyozottságot, akaraterőt és boldogságot szeretném átadni Neked!
Tudom, hogy az egészségünk a legnagyobb kincsünk számunkra, így nem csak az edzőteremben foglak minden egyes alkalommal motiválni és a kitűzött cél felé orientálni, hanem a konyhában is segítségedre leszek, hogy együtt maximális sikereket érjünk el, a minél egészségesebb és színesebb receptjeimmel, életmód tippjeimmel a csirke rizs kombináció helyett!
– Fitness-wellness instruktor
– Személyi edző (IWI Nemzetközi Fitnesziskola)
– Gyógymasszőr (EFEB Budapest)
– Thai masszőr (Thai Masszőrök Magyarországi Egyesülete
– Jógaoktató (Samadhi Budapest)
– Női jóga oktató (Samadhi Budapest)
– Életmód és táplálkozás tanácsadó
Berzeviczi Virág
Személyi edző
+36 70 323 3273
Célom, hogy örömet okozzon a konditermi edzés és otthonosan mozogjatok ebben a közegben. Szeretnék sikereitekben, örömötökben veletek együtt osztozni amivel egymást tudjuk motiválni a mindennapokban.
Nem rendelkezem sportmúlttal. 18 évesen kezdtem el edzőtermi edzést végezni, személyi edző segítségével.
Sokáig nem tudtam mivel szeretnék hosszútávon foglalkozni, majd végül annyira megtetszett ez a közeg, hogy én is szerettem volna szakemberré válni és segíteni valamilyen módon az embereknek.
Pontosan tudom, hogy milyen nehéz kilépni a komfort zónából de ha nekem sikerült akkor neked is sikerülni fog!
Az élet összes többi területén is változást fogsz tapasztalni, nem csak külsődön. A kitartásodban, magabiztosságodban és a saját magadba vetett hitedben fogsz előrelépést érezni.
Mindenféleképpen érdemesnek tartom legalább a kezdetekben egy edző által előírt és felügyelt edzésterv követését. Ezzel csökkenthetjük a sérülés kockázatát, mivel az egészségünk a legfontosabb kincsünk. Megismerkedhetsz a gépekkel és azok hatékony használatával, hogy a maximális fejlődést érhessük el.
Rövid illetve hosszútávú célok elérésében is szakszerű segítséget tudok nyújtani, legyen szó fogyásról, izomépítésről vagy csupán egy fárasztó munka utáni feszültség levezetésről.
A legjobb az egészben, hogy nem kell egyedül csinálnod, itt vagyok, hogy támogassalak céljaid elérésében.
Várom az első közös edzésünket!
Amibe segíteni tudok:
– Izomépítés
– Súlycsökkentés
– Testkompzició változás
– Étrend ajánlás
Kontus Irina
Személyi edző
+36 70 233 4803
Kontus Irina vagyok, 33 éves, személyi edző, fitness-és testépíto edző, testépítő versenyző.
A kislányom 2016-os születése után az edzőterembe járás egy hobbi volt, hogy fitten tartsam magam, de 2021-ben kezdtem el komolyabban foglalkozni a testépítéssel. És elindultam első testépítő versenyemen, ahol Fitness bikini kategóriában sikerült 1. helyen végeznem 🏆. Azóta versenyző vagyok a fitness bikini kategóriában.
Tapasztalataimból jól tudom, hogy mi legyen az edzésterv (céltól függően: fogyás vagy tömegnövelés, forma tartás vagy versenyforma), valamint a diéta a célok elérése érdekében.
Bármilyen céllal érkezhetsz hozzám, én biztosan segítek benne ! 😃
 • Erő- és állóképesség növelés, testzsir csökkentés, izomtömeg növelés, egészséges alakformálás, stresszoldás.
 • Motiváció
 • Személyreszabott edzésterv
 • Táplálkozási és életminőség javító tanácsok
Beszélek ukránul, oroszul, angolul és magyarul.
🇺🇦 🇷🇺🇬🇧 🇭🇺
Keress bizalommal !
Foki Boglárka
Személyi edző
+36 20 500 9520
A sportolás során rengeteget tanultam önmagamról, és számos új személyiségjegyet kialakított bennem, többek között az elhivatottságot és a szilárd akaratot. Gyermekkoromban a röplabdázással kezdtem, amit leváltott az aerobik és végül a konditermi edzés. Az edzések során megtanultam önmagamra koncentrálni, így ez lett számomra a kikapcsolódás és a hivatás is egyben. Mindig szerettem volna kipróbálni magam fitness versenyzőként, végül az álom valósággá vált, és már sikeresen megmérettettem magam több versenyen is. Az egyetemi sportszervezői képzésem során rengeteget tanultam az emberi szervezet összetettségéről, és az edzésmódszerekről. A versenyzés kapcsán kitapasztaltam az én nézetemnek a legmegfelelőbbet és ezt szeretném a vendégeimnek is átadni. Ha van cél, akkor van oda vezető út is, amit együtt meg tudunk valósítani.

Elsősorban a konditermi edzést preferálom, mivel bármi is legyen a célod (akár az izomtömeg növelése vagy a testzsírszázalék csökkentése) mindet meg lehet valósítani általa. Emellett funkcionális köredzésre is lehet jelentkezni, ahol fő cél az erő-és állóképesség fejlesztése. Itt erősítő és kardió jellegű gyakorlatokat is kombinálok saját testsúllyal vagy a terhelés növelése érdekében súlyzókkal nehezítve. Páros edzésekre is van lehetőség, ha szeretnél egy barátoddal/pároddal edzeni a motiváció elősegítése érdekében.

– SZTE-JGYPK Sport-és rekreációszervező
– IFBB Magyar Kupa arany minősítői, junior bikini 4.helyezett, felnőtt és újonc kategória Top 5
– IFBB Magyar Bajnokság junior bikini fitness 3.helyezett
– Arnold Classic Európa Bajnokság junior bikini fitness Top 10

Páll Zselyke
Személyi edző
+36 20 504 5024 (email/üzenet preferált)
Már gyerek korom óta szeretek sportolni, elmaradhatatlan része az életemnek. Ezért is keztem el a gyógytornász képzést, hogy jobban megértsem az emberi mozgatórendszert. Hihetetlen lehetőségek rejlenek bennünk csak ki kell használnunk őket. Mindemellett a sport fegyelemre és kitartásra tanít, amit később nem csak a sportban tudsz kamatoztani.

Keress bátran ha súlyzós, sajáttestsúlyos, rehabilitációs edzésre vágysz, legyen a célod fogyás, tömegnövelés vagy szállkásítás, a teremben és a táplálkozásban is segítségedre leszek. Mindezek mellett online vagy akár vegyesen online-és személyes edzésre is van lehetőséged.

 • komolyan foglalkoznál a testépítéssel?
 • motivációra van szükséged?
 • csak stresszoldásként járnál edzeni?
 • már edzel egy ideje, de úgy érzed megakadtál?

Legjobb tudásom szerint foglak segíteni, hogy kihozhatsd magadból a legtöbbet.

– Sportoktató – testépítő
– Kinematic taping tanfolyam

Hajagos Árpád
Személyi edző
+36 70 533 8944
Hajagos Árpád vagyok, okleveles táplálkozástudományi szakember és személyi edző. A sport és az egészséges életmód bár eleinte csak passzívan, de mindig is az életem szerves részét képezte. Viszont néhány évvel ezelőtt, amikor úgy döntöttem ezt az utat választom hivatásomként, aktív részévé vált a mindennapjaimnak. A mai világban rendkívül fontos szerepet játszik az emberek életében az egészségmegőrzés. Ennek két fontos pillére az aktivitás és a táplálkozás. Munkám során ezen két pilléren keresztül szemlélem az egyént, és ismerem meg az életvitelét.

Célom, hogy a hozzám forduló személyekkel közösen, együttműködve alakítsuk ki a számukra megfelelő szokásokat, melyek az életmódváltás alapjait képezik. Természettudományi tanulmányaim miatt különösen figyelek, arra, hogy klienseimnek mindig naprakész és tudományosan alátámasztott információt adjak, érthető, kézzel fogható, és kevéssé tudományos köntösbe csomagolva.

– Okleveles táplálkozástudományi szakember MSc (Semmelweis Egyetem)
– Biológus BSc (Szegedi Tudományegyetem)
– Személyi edző (IWI Nemzetközi Fitness Iskola)
– Fitness Instruktor (IWI Nemzetközi Fitness Iskola)
– Sporttáplálkozás és táplálékkiegészítés (IWI Nemzetközi Fitness Iskola)

Gedó Benjámin
Személyi edző
Natural testépító
+36 20 291 8052

Benjámin vagyok, személyiedző és natural testépítő. A súlyzós edzés gimnáziumtól kezdve az életem része, mely lelekesedés a sportiránt mind a mainapig tart.  Fontosnak tartom, hogy edzőként és versenyzőként folyamatosan fejlesszem tudásomat és ezt átadni a vendégeimnek. Célom hogy ne csak elérjük a kitűzött célodat, de hosszútávon életed része legyen a rendszeres mozgás és a megfelelő táplálkozás. Versenyfekészüléseim alatt megtapasztaltam milyen jó érzés legyőznie önmagát az embernek, és szeretném hogy ezt te is megtapasztald.

Edzéseim elsősorban súlyzós és gépes edzésből álnak személyreszabottan, szükség esetén saját testsúlyos gyakorlatokkal. Úgy gondolom a cél eléréséhez az étkezre szintén oda kell figyelni, igy fontosnak tartom a személyreszóló táplalkozzással kapcsolatos tanácsadást, legyen szó izmosodásról vagy fogyásról. Ha elhatároztad magad, hogy igenis változtatsz az életviteleden és eléred a célod, keress bizalommal.

– Testépítő- és Fitness edző

Vénné Pócsa Petra
Személyi edző
Sportrehabilitációs tréner
Gyermek táncoktató és mozgásfejlesztő
+36 70 327 9959

8 éve foglalkozom gyerekek klasszikus balett oktatásával, 2 éve a mozgásfejlesztésével. Előtte nem foglalkoztam felnőttekkel, ám egy egészségügyi probléma miatt újra kellett építenem magamat, tudni akartam, hogyan tudom újra előhívni a sportos, régi énemet,  ennek köszönhetően kezdtem elmenni a konditermi edzés és sportrehabilitácó irányába.

Edzéseimmel elsősorban a korrekciós, funkcionális vonalat képviselem, mindent felépítve az alapoktól, de gyakran egészítem ki súlyzós, gépes gyakorlatokkal, így nem csak „ tornázunk”, hanem kellőképpen le is tudsz fáradni. A fejlődést nem csak centiben, vagy kilóban, hanem a mindennapi életmód eredetű fájdalmak csökkenésében, az életminőség javulásában is mérem.

Tóth Ignác
Személyi edző, Sportedző (testépítés – fitnesz)
Sportrehabilitációs tréner
Táplálkozási tanácsadó
+36 70 882 9213
Évek óta az életem része a sport. Több mint nyolc éve fejlesztem tudásom a testépítés és fitnesz világában. Rengeteg gyakorlatot és edzésmódszert tanultam meg, melyeknek a kivitelezését először önmagamon gyakoroltam, hogy a lehető legjobban megtapasztaljam a hatásukat. Személyi edzőként végeztem, majd évek óta ebben a szakmában dolgozom a lehető legnagyobb lelkesedéssel. Tavaly, hogy fejlesszem tudásom elvégeztem a sportrehabilitációs tréner képzést, ezáltal nemcsak az edzésben tudok neked segíteni, hanem részt vehetsz teljes testet érintő nyújtó órámon, ami segít megőrizni az izmok rugalmasságát, gyorsabb regenerációt tesz lehetővé, segít, elkerülni a túlterhelésből adódó sportsérülések jelentős részét valamint segíti az izomnövekedést. Minden ember életében vannak hullámvölgyek, hiszen az ember olykor kicsit ellustul, ez nálam is előfordult már. Viszont ilyenkor kell egy löket, ami visszaadja a motivációd. Éppen ezért úgy gondolom, ha már nem vagy kezdő, de úgy érzed, hogy elakadtál, de nem tudod, hogy hol, ebben is tudok neked segíteni. Ha motivációra van, szükséged tudlak lelkesíteni. Természetesen, ha még csak most ismerkedsz az edzéssel, gépekkel, funkcionális gyakorlatokkal, akkor is a legjobb edzőt találtad meg. Hiszen ilyenkor az első és a legfontosabb, hogy megszeresd magát a mozgást! Ennek érdekében mindent megteszünk együtt. Mindez mellett étrend tervezéssel, táplálkozási tanácsadással is foglalkozom. Személyre szabott étrendjeim nem csak pár hétre szólnak, receptekkel és tanácsokkal ellátva segít neked megtanulni, hogy kell kialakítani egy egészséges étrendet a későbbiekben is. Egészséges életmóddal kapcsolatos kérdéseidben egyaránt tudok neked segíteni, ami szükséges a megfelelő fejlődéshez és a tudatos és egészséges élet kialakításához.
Főként súlyzós edzéssel, sportrehabiltációs tréninggel (stretching, flossing terápia) és táplálkozási tanácsadással foglalkozom. Lehetőség van nálam egyéni és páros edzésre is egyaránt.

Személyi edzőként dolgozom, pózolást oktatok, illetve online coaching-gal is foglalkozom. Edzői karrierem a pécsi Cutler Gym-ben kezdtem.

A sport mindig is az életem része volt, korábban kézilabdáztam, azonban már sok éve a konditermi edzés iránt vagyok elhivatott.

 Úgy gondolom, nagyon fontos törődni a fizikai egészségünkkel is, legyen a cél akár az izomtömeg növelése, fogyás, a prevenció, vagy akár a mindennapi teljesítőképesség magasabb szintre emelése.

Emellett az sem elhanyagolható szempont, hogy szeressük azt, amit csinálunk, így a sport és az egészséges életmód a mindennapi élet részévé válhat.

Munkámban is igyekszem kamatoztatni a sok megszerzett tudást és átadni a tapasztalataim, illetve a jövőben is törekszem a tudásom folyamatos bővítésére.

Fontos számomra az egészségfejlesztés, egészséges életmódra nevelés, motiválni az embereket a rendszeres testmozgásra. Ezenkívül a hozzám fordulóknak ígérhetem, hogy kihozom belőlük a maximumot, olykor még magukat is meglepve, milyen erő rejlik bennük. Megtanítom, hogy merjék feszegetni a határaikat, kilépni a komfortzónából, így fogják tudni túlszárnyalni a saját teljesítményüket.

Ha szeretnél egy kis segítséget célod eléréséhez, bizonytalan vagy a konditermi edzést, egészséges táplálkozást illetően, keress bizalommal, és hozzuk ki együtt belőled a maximumot!

Végzettségek/Eredmények:

 • PTE ETK Sport-és rekreációszervezés (rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakirány)
 • 2023., 2024. PTE ETK fitness-wellness instruktori képzésnél oktatói szerep
 • Csoportos fitness instruktor (ISA)

Fitnesz versenyeken 2019 óta indulok. Néhány eddigi eredményem:

 • WABBA Világbajnokság – Miss Bikini Model +163cm 1. hely, Profi kártya megszerzése
 • WABBA Hercules Olympia-Miss Bikini Model Junior 1.hely, Miss Bikini Model +163cm 1.hely, Pro Bikini 3.hely
 • INBA Elite Tour & Pro Show- Bikini Divas Junior 1.hely
 • INBA GP – Bikini Fitness 1.hely, magyar bajnoki cím
 • Scitec Muscle Beach- Miss Bikini 1.hely
 • INBA/PNBA Európa Bajnokság-Bikini Divas Junior 2.hely
 • Kriko Kupa 9.0, X.- Model Physique Junior 2.hely
Barabás Barbara
fitness-wellness instruktor
személyi edző
+36 30 5960 351
barabs.barbi@gmail.com

GALÉRIA

TOVÁBBI KÉPEK