ALAKFORMÁLÓ

Könnyen követhető óra, vidám, pörgős zenére. Ajánljuk mindenkinek, aki fogyni és formásodni szeretne. Sokféle eszközt használunk, hogy a gyakorlatok minél változatosabbak legyenek és a saját testsúlyos gyakorlatok sem maradnak el. Kezdők számára egy jó kis felvezetés a csoportos órák világába.

Óraadó: Evi, Edina, Andi, Bogi, Gréti

FUNKCIONÁLIS EDZÉS

A funkcionális edzés során a teljes test megmozgatása a cél. Egyetlen tréning alatt előkerül az állóképesség fejlesztés, erősítés, és a mobilizáció is. A gyakorlatok sokfélék a legváltozatosabb eszközökkel! Kitűnő erősítő és zsírégető, javítja a stabilitást és az egyensúlyt!

Óraadó: Dóri, Bogi, Zsuzsi, Józsi

MOBILITY&STRETCHING

Ha növelni szeretnéd a teljesítményedet a sportban, vagy akár ha a mindennapok miatt kialakult feszültséget, ízületi fájdalmakat szeretnéd végre elengedni, akkor ezen az órán a helyed!

Henger, kislabda, illetve egyéb eszközök segítségével átmozgatjuk a főbb ízületeinket, lenyújtjuk igénybevett izmainkat, ezzel növelve az ízületi mozgástartományunkat és gyorsítva regenerációnkat.

Óraadó: Timi, Niki

STEP

Koreografált óratípus, melynél step padra lépünk fel közepes intenzitású zenére. Nagyon jó zsírégető, valamint fejleszti a koncentrációkészséget, növeli az állóképességet. A koreográfia folyamatosan épül fel, ezért kezdőknek és túlsúllyal rendelkezőknek is ajánlott! Ezen az órán megtanulhatod a step alapjait, technikáját, könnyen követhető, egyszerű gyakorlatokat végzünk. Vidám, intenzív, hatékony, sikerélményt nyújtó óratípus, miközben formálódik az egész tested.

Óraadó: Edina

BODYART

A BODYART® mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel és speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között.

A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. A bodyART® edzéssel fejlődik a hajlékonyág, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

Az óra felépítse a test, a lélek és a szellem hármas egységén alapszik. Testünket a gyakorlással tesszük egyre erősebbé, hajlékonyabbá, lelkünket és szellemünket pedig a tudatos légzéssel és a magunkra figyeléssel nyugtatjuk, így megteremtve a teljes harmóniát.

Óraadó: Livi

ZUMBA

Zumba® latin táncokon, életérzésen alapuló fitness program. Egyesíti a latin és nemzetközi táncmozdulatokat, a táncon keresztül dinamikus, izgalmas élménnyé teszi az edzést.

Egy Zumba® óra egyaránt hatékony kardió és izomerősítő. A lépések egyszerűek, bárki által könnyen elsajátíthatóak, táncos tapasztalatra nincs szükség. A Zumba® óra igazi party hangulatban telik, amely félelemtől mentes környezetet kínál az edzést újonnan kezdők, a táncban kevésbé jártasak számára is, és mindazoknak, akik korábban haboztak csoportos órákon részt venni.

A Zumba® hatékony, innovatív, élénkítő, és mindenkinek szól.

Óraadó: Laci

HAS+FENÉK

Egyszerű, örökzöld gyakorlatokból fölépített alakformáló, zsírégető óratípus. A kritikus zónákra koncentrálva épül fel az óra feladatsora, kortól és nemtől függetlenül ajánljuk bárkinek, aki szeretné az alakját tónusosabbá, feszesebbé formálni.

Óraadó: Gréti

PORTDEBRAS

A test és a lélek tánca, hiszen olyan kikapcsolódást és szabadságot ad, amit más órán ebben a nőies mozgásban, nyugalomban, mégis dinamikus stílusban nem tapasztalhatsz.

Edzés és relaxáció egyben, tánc és fél óra dinamikus nyújtás nőies és kifinomult mozdulatokkal. Hatékonyan fejleszti az egész testet, átmozgatja a mélyizmokat, megdolgoztatja a hát és törzsizmokat, mobilizál.

Óraadó: Edina

SPINRACING

A Spinracing zenés teremkerékpár edzés, mely kitűnően alkalmas az állóképesség  illetve az erő-állóképesség fejlesztésére!
A spinracingnél a felsőtest mobilizálását kihasználjuk, így karhajlítások, kitartások, statikus mozgáselemek egyaránt megtalálhatóak, melyek igen változatossá, hangulatossá tehetik az órát! Az edzések a számtalan variációs lehetőségnek és a motiváló zenének köszönhetően változatosak, szórakoztatóak! Tehát, ha állóképességet szeretnél fejleszteni, zsírt akarsz égetni, ügyesebb, koordináltabb, vagy erősebb akarsz lenni akkor válaszd a SPINRACING órákat!

Óraadó: Zsófi, Csilla, Kata, Zsuzsi, Edina, Ditta, Jácint

SPINNING

Egy igazi testformáló és erőnlétjavító edzés: ez a spinning. A kerékpározásra alapozott aerobik óra nem csak a zsírégetésben segít, hanem az általános egészségi állapotodat is javítja, illetve fenntartja.

Egy spinning edzésen a résztvevők különlegesen tervezett Johnny G terembicikliken pedáloznak az edző utasításainak megfelelően. Miközben hegynek fel, völgynek le, vagy akár a célegyenesbe fordulva hajtanak, a teremben ritmusos zene szól.

Ez egy olyan kardió edzés, amely a testre és a lélekre is jótékony hatást gyakorol. Számos lelkes híve számára nem pusztán rendszeres testedzést jelent, hanem életformát. Bármikor belevághatsz, hogy kipróbáld, nemtől és életkortól függetlenül.

Óraadó: Pisti

FITMUMMY®

Fitmummy® kismama torna egy gerincspecialista gyógytornászok által kidolgozott edzésprogram. Egészséges kismamáknak teljes biztonsággal végezhető. Nem csak fizikailag könnyítheti meg a szülés csodálatos pillanatait, de a mentális egészségre is pozitívan hat. Egy óra keretein belül találkozhatsz:

• jóga egyes elemeivel

• légző gyakorlatokkal

• Kegel tornával

• gerinctréninggel

• erősítő gyakorlatokkal,

Az óra végén, pedig egy könnyed, kikapcsoló, vezetett relaxáció vár!

Óraadó: Timi

TRX köredzés

Ez egy funkcionális edzés, ahol a TRX-en kívül más eszközöket is használ az edző sokszínűségétől, kreativitásától, eszközállománytól, céltól függően.

Ez az óratípus sokoldalú terhelést ad, egyszerre fejlődik az erő és állóképesség, míg javul a mozgáskoordináció az összetett mozgásoktól.

Minden gyakorlatnál dolgoznak a mély has-, hát- és medence környéki izmok, erősödnek az ízületi szalagok.

Kezdőknek és haladóknak is egyaránt ajánlott, nem szükséges előképzettség.

Óraadó: Dóri

Kondi step

Az óra első fele step padon végzett, mérsékelt intenzítású, egyszerű koreográfiát tartalmazó edzésprogram, melynek nagyfokú zsírégető hatása van.  Kiváló a szív és érrendszer fejlesztésére!

A step padon végzett gyakorlatokat karmunkával kombináljuk, hogy a felső test izomcsoportjait is megdolgoztassuk, fejlesszük. Az óra második felében az alakformálás a cél! A jól összehangolt gyakorlatok meghatározó szerepet játszanak a gerinc mobilitásának fejlesztésében. Az edzésélmény egy könnyed, de alapos nyújtással lesz kerek egész az edzés végén.

Mivel a gyakorlatok jól differenciálhatóak és mindenki a saját erőnlétének megfelelő gyakorlatot végzi,  ezért bátran ajánljuk kezdő vendégeknek is!

Óraadó: Evy

Box training

Kezdd a reggelt egy box testébresztővel!

A box mellett állóképességi és funkcionális feladatokkal kiegészített, pörgős hangulatú órára számíthatsz!!

Ezen az órán egyszerre tudsz fogyni és erősödni, javul az állóképességed, segít levezetni a stresszt, önfegyelemre tanít, növeli az önbizalmad, erősíti a koncentrációs képességed!

Korosztálytól, kortól, nemtől független ajánljuk mindenkinek.

Amit mindenképpen hozz magaddal:

– kesztyű 10,12 oz

– bandázs

– fogvédő