FITNESZ

A Global Fitness gépparkjának összeállításánál fontos szempont volt, hogy akár a teljesen kezdő, akár a profi bodybuilderek is megtalálják a számukra megfelelő gépeket. Teremedzőink ingyenes edzéstervet készítenek számodra és segítenek megtanulni a gyakorlatok helyes kivitelezését.
Edzőtermünkben Hoist, Life Fitness, Hammer Strenght, Panatta gépek széles választékával találkozhattok.

TEKINTSD MEG GÉPPARKUNKAT

GYERMEKMEGŐRZŐ

Ingyenes gyermekmegőrzőnkben szakképzett óvodapedagógusok foglalkoznak a kicsikkel, amíg te edzel!

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 8:00-12:00 és 16:00-20:00

Szombat és Vasárnap: 8:00-12:00

A megőrzőt csupán bérletes vendégeink vehetik igénybe, a  recepción történő feliratkozás után!

Telefon: +36 20 262 8141

CARDIO

Cardió gépeinken nemcsak hasznosan, de szórakoztatóan is égetheted a kalóriákat. Life Fitness gépeink nagyméretű monitorokkal vannak ellátva, ahol edzés közben tévén nézheted kedvenc műsoraidat, youtube videóidat vagy az interaktív programoknak köszönhetően akár Berlin utcáin, egy homokos tengerparton vagy Tibet hegycsúcsain érezheted magad futás közben.

Töltsd le a LFconnect alkalmazást, mely lehetővé teszi edzéseid nyomon követését és hozzáférést biztosít az LFconnect.com webhelyen létrehozott, személyre szabott edzésekhez

ALKALMAZÁS LETÖLTÉSE
GALÉRIA

SZEMÉLYI EDZÉS

Ha szeretnéd hatékonyan és biztonságosan elérni céljaidat válassz magasan képzett személyi edzőink közül. Edzőink a edzés időtartama alatt csak rád figyelnek, hogy élmény legyen a közös edzés. Vedd fel a kapcsolatot az általad választott edzővel.

SZEMÉLYI EDZŐINK

INGYENES TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

Szakembereink minden bérletes vendégünk számára egy 20 perces konzultációs lehetőséget biztosítanak, hogy minél hamarabb és egészségesebben elérd céljaid.

SZEMÉLYI EDZŐINK

SZAUNA

Edzőtermünkben egy 8 fős finn szaunában élvezheted az izzadás jótékony hatásait. Szaunánk hőmérséklete 80-90∘C, ajánlott tartózkodási idő 8-20 perc.
Rendszeresen tartunk szaunamester által vezetett jeges, mentás, mézes, illóolajos szeánszokat, amiknek időpontjáról kérdezd a recepciós munkatársainkat.

GALÉRIA

INGYENES PARKOLÁS

Vendégeink részére 120 ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre. Ha kerékpárral vagy motorral érkezel kamerával megfigyelt biciklitárolónkban el tudod helyezni a járművedet.

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ SHOP

Edzőtermünkben kedvező áron megvásárolhatod a sportoláshoz szükséges legfontosabb
táplálékkiegészítőket, amik támogatják fogyásodat, tested egészséges építését vagy segítik az
állóképességi teljesítményed fokozását.
Általunk forgalmazott márkák:
Biotech USA., Scitec Nutrition, Nutrend, Optimum Nutrition