ÓVODAPEDAGÓGUSAINK

Csonka Nógrádi Bettina

3 gyermekes édesanyaként mindigis szìvügyem a kicsik egészséges fejlődèse. Úgy gondolom a mostani világba fontos, hogy a fiatalabbak technikai ezközök nélkül is fel tudják magukat találni, igyekszem ebbe az irányba terelni őket munkàm során is.

GYERMEKMEGŐRZŐ TUDNIVALÓK

Hertelendy Zsófia

Negyedik éve dolgozom a szakmában, miután a szegedi tudományegyetemen végeztem óvodapedagógia szakon, majd munka közben mesterdiplomát is szereztem, és mentálhigiénés szakember lettem. Mindig is szerettem a gyerekeket, a fantáziájuk, vidámságuk, kacagásuk elvarázsol, így nagyon örülök hogy közöttük dolgozhatok.

GYERMEKMEGŐRZŐ TUDNIVALÓK

Hódi Lilla

Hódi Lilla (Nana) vagyok, óvodapedagógus, kisgyermeknevelő- gondozó és a JGyPK gyógypedagógus hallgató. Szeretem, ha a gyerekekkel együtt töltött idő játékos, kreatív, szórakoztató és egyben fejlesztő hatású.

GYERMEKMEGŐRZŐ TUDNIVALÓK

Julián Imola

3 éve végeztem el a Kisgyermekgondozó-és nevelő tanfolyamot. Nagyon szeretem a gyerekeket, jó látni, ahogy önfeledten tudnak mosolyogni, minden apró dolognak tiszta szívből tudnak örülni. Boldogsággal tölt el, ha gyermekekkel foglalkozhatok, új dolgokat taníthatok nekik.

GYERMEKMEGŐRZŐ TUDNIVALÓK

Lindák Lotti

Lassan hat éve foglalkozom gyerekekkel, fiatal felnőttekkel. Már egész fiatalon tudtam, hogy mindenképpen a fiatal korosztállyal szeretnék foglalkozni.
A foglalkozásomra, mint hivatásra tekintek, ahol elképzelhetetlen a mindennapi megújulás, fejlődés.
Munkám során nem csak én adok, hanem a gyerekektől is nap, mint nap újat tanulok, ezért is szép ez a szakma.

GYERMEKMEGŐRZŐ TUDNIVALÓK

 Vargáné Ábrahám Szilvia

Immár 6 éve dolgozom gyerekek között. Legyügöz az Ő kreativitásuk, lelkesedésük az új dolgok iránt. Rengeteg vidám perccel, energiával és szeretettel árasztanak el, ezért szeretek köztük dolgozni.

GYERMEKMEGŐRZŐ TUDNIVALÓK

 Violáné Vazorka Gyöngyi

Már fiatalon tudtam hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni.
25 éve dolgozom gyerekekkel, megunhatatlan a belőlük áradó energia és szeretet.

GYERMEKMEGŐRZŐ TUDNIVALÓK