CSOPORTOS ÓRAADÓINK

Balaska Andrea

Balaska Andrea vagyok, 2x fitness világbajnok, a Magyar Divat és Sporttánc Szövetség nívó díjjal kitüntetett táncosa, 2 csodálatos gyermek édesanyja.

Egy élvezhető, sportos és egészséges életmódot alakítottam ki a több mint 15 év versenyzői tapasztalataimból.

Célomnak tartom, hogy csoportos óráimon is átadjam megszerzett tudásom és ugyanolyan sikereket érjünk el, mint az egyéni óráimon.

Óratípusaim: Alakformáló

Nézd meg órarendünket

Battancs Jácint

Hiszem, úgy érdemes bármilyen edzést tartani, ha az edző is mindent szívből belead. Én 9 éven keresztül tartottam lelkesen spinning edzéseket- amire talán még sokan emlékeztek. Majd pár évet kihagytam… S most úgy térek vissza, hogy már alig várom hogy nyeregbe pattanhassak együtt Veletek.

Az óráimon azt ígérhetem: -úgy halsz meg hogy élvezni fogod!

Óratípusaim: Spinracing

Nézd meg órarendünket

Borlai Zsófia

A sport már gyerekkorom óta az életem része. Célom: megszerettetni a mozgást mindenkivel.

Óratípusaim: Spinracing

Nézd meg órarendünket

Dallmann Ditta

Több évtized párbajtőrözés után a fitnesz világába csöppenve a csoportos órák közül a Spin Racing volt az első és a legnagyobb szerelmem. Beszippantott már az első alkalommal. Funkcionális edzőként, valamint gerinctrénerként sokféle óra típust szeretek, de ez a szenvedély nem enged és szeretném óráimon átadni. 2008 óta tartok órákat és folyamatosan képzem magam, hogy a hozzám érkezők mindig szakmailag magas szintű edzésen vegyenek részt.

Óráimon a Spin Racinggel találkozhatsz, ami garatáltan alaposan átmozgat. Jómagam kétgyermekes édesanya vagyok és tudom, hogy ahogy nekem, másnak is fontos a test edzése mellett, hogy a sport élményt, kihívást és kikapcsolódást nyújtson egyben. Ezért célom, hogy nemcsak fizikailag fejlődj, hanem le tudj tenni minden hétköznapi gondot és kitekerj magadból mindent, mert helyben vagyunk, de együtt messze juthatunk!

Óratípusaim: Spinracing

Nézd meg órarendünket

Dávid Zsuzsi

A sport gyerekkorom óta az életem szerves részét képezi. 18 évig kézilabdáztam, majd azt követően számtalan mozgásformát kipróbáltam, mert hajtott mozgás szeretete. A közös sportolás szerintem olyan hatalmas pluszt tud adni az ember életéhez, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia. Célom, hogy elfáradva, mégis abszolút feltöltődve távozz a teremből.

Óratípusaim: Funkcionális edzés, spinracing

Nézd meg órarendünket

Foki Bogi

A sport rengeteget adott hozzá az életemhez, amit szeretnék neked is átadni. Célom, hogy a sportolás öröm legyen, ne kötelesség. Fitness versenyzőként megtanultam azt, hogy kellő akarattal és energia befektetéssel minden elérhető, ezt szeretném az óráimon is közvetíteni a jó hangulat mellett.

Óratípusaim: Funkcionális edzés, alakformáló

Nézd meg órarendünket

Juhász Timi

Tímea vagyok, jóga oktató, fitness- személyi edző, valamint gyógymasszőr. Már gimnázium óta a jóga szerelmese vagyok, amelyet súlyokkal egészítek ki a teremben, együtt magas kitartásra és önfegyelemre tanított meg az évek során.  A jógának köszönhetően egy teljesen más életstílust alakítottam ki, mind kívül, mind pedig belül lelkileg. Ezt a kiegyensúlyozottságot, akaraterőt és boldogságot szeretném átadni Neked!
Tudom, hogy az egészségünk a legnagyobb kincsünk számunkra, így nem csak az edzőteremben foglak minden egyes alkalommal motiválni és a kitűzött cél felé orientálni, hanem a konyhában is segítségedre leszek, hogy együtt maximális sikereket érjünk el, a minél egészségesebb és színesebb receptjeimmel, életmód tippjeimmel a csirke rizs kombináció helyett!

Óratípusaim: FitMummy®, Mobility&Stretching

Nézd meg órarendünket

Kecskés Pisti

A sport mindig is az életem része volt, válogatott evezősként megtanultam mit jelent a kemény munka, ezt szerettem volna tovább vinni.

Miután leraktam a lapátot, így jött a triatlon, azon belül is a legerősebb táv, az Ironman.

Az óráimon meg tudjàtok tapasztalni, hogy milyen Vasembernek lenni! Várok mindenkit!

Óratípusaim: Spinning

Nézd meg órarendünket

Koncsag Kata

Középiskolás korom óta vagyok a spinracing szerelmese, ez ugyanis az a sport, ami végleg és tartósan segített megszabadulni a súlyfeleslegemtől úgy, hogy közben végigbuliztam az edzéseket. Számomra ez nem csupán munka, hanem egy életérzés, amit szeretnék minél több embernek átadni. Ha stresszes vagy letört vagy, sportsérülésből épültél föl, esetleg túlsúllyal küzdesz, mint anno én, akkor megtaláltad a sportágad!

Jelszavam: biztonságosan, szakszerűen, szívből!

Óratípusaim: Spinracing

Nézd meg órarendünket

 Kovács Andi

A sport évek óta fontos része az életemnek. Sárkányhajózás és a súlyzós edzések mellé újra visszatért a spinning, mint régi nagy szerelem. A sport számomra nemcsak azt jelenti, hogy vékonyak legyünk, hanem hogy fizikálisan és mentálisan is jól érezzük magunkat. Ha szeretnél egy jó hangulatú, bulis órán részt venni, vagy csak egyszerűen úgy érzed “kitekernél” a világból, várlak sok szeretettel. Azt nem ígérem, hogy nem fogsz elfáradni, de azt igen, hogy jó érzéssel fogsz távozni.

Óratípusai: spinracing

Nézd meg órarendünket

Lázár Edina

Több, mint 20 éve dolgozom edzőként, a sport az életem, a hobbim, a munkám! Az aktív mozgás oktatása elsőre szerelem lett, ami azóta is töretlen!

Hálás vagyok a sorsnak, hogy erre a szakmára szánt, nem tudom elképzelni az életem mozgás és oktatás nélkül.

A leggazdagabb ember a földön az egészséges ember, hadd legyek Én a társad ezen az úton!

Óratípusaim: Alakformáló, step, portdebras, spinracing

Nézd meg órarendünket

Oláh Béci

Sziasztok, Olah Béla vagyok. Amióta az eszemet tudom, edzőteremről edzőteremre járok, így ismerkedtem meg az ökölvívással, ami 8 éve meghatározó része az életemnek. Ha szeretnél megismerkedni ezzel a sportággal, ha szeretnéd megtudni, hogy milyen érzes az, amikor felhúzod a kesztyűt, ha szeretnél kicsit kilépni a konfortzónádból, szeretettel várlak a csoportos óráimon!

Nézd meg órarendünket

Pantea-Kiss Gréta

Gimnáziumi éveim alatt ismerkedtem meg az aerobik órákkal, a csoportos órák iránti szenvedélyem azóta is szüntelen. Sporttudományi területen szerzett ismereteim folyamatosan bővítem, az egészségfejlesztés kiemelten fontos számomra. Nagyon jól tudom, hogy a legnehezebb dolog kilépni a komfort zónából, így legyen szó életmódváltásról, egészséges táplálkozásról, prevencióról vagy a testi-lelki ideális állapot eléréséről, fordulj hozzám bizalommal, én segítek megtenni az első lépést!

Óratípusaim: Alakformáló, has + fenék

Nézd meg órarendünket

Rapcsányi Nikoletta

6 éves korom óta táncolok, 20 éve tanítok. A Táncművészeti Főiskolán is stretching volt a szakdolgozatom témája, ugyanis bármilyen sportot is űztem, azt tapasztaltam, hogy a fejlődésnek és a sérülések elkerülésének elengedhetetlen feltétele a nyújtás. Heti néhány alkalommal jól elvégzett nyújtás gyakorlatsor gyorsabb regenerálódást és jobb teljesítményt eredményez. Az izmaink meghálálják a törődést, ráadásul sokkal energikusabbaknak is érezzük magunkat.
Tarts Velem a Mobiliti & Stretching óráimom!

Nézd meg órarendünket

Törtei Laci

A latinos dallamok ténylegesen mindenkit mosolyra és leginkább táncra sarkallnak, nem igazán lehet mozdulatlanul végig hallgatni egy jó reggaeton számot, legfőképp azért jövünk ide, hogy jól érezzük magunkat.Buli, zene, party hangulat. Aki ismer és volt már órámon az tudja…….mindent megteszek,hogy fergeteges órát adjak át a vendégeimnek!

Óratípusaim: Zumba

Nézd meg órarendünket

Vereczkei Csilla

A sport szorgalomra, kitartásra, tiszteletre nevel, energizál és vitalizál. Számomra a rendszeres és változatos testmozgás gyerekkorom óta fontos. A spinning edzések után mindig pozitívan folytatom a napomat.

Ha szeretnél feltöltődni, kikapcsolódni, formába hozni magad és kiszabadulni a hétköznapok mókuskerekéből, gyere Te is spinningelni velünk / tekerni.

Óratípusaim: Spinracing

Nézd meg órarendünket

Weszelovszky-Dér Evelin

Mióta az eszemet tudom, a sport az életem része. Több, mint 20 éve foglalkozom sport oktatással. Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a változatosságra mind zeneileg, mind az óra felépítését tekintve. A cél, hogy növekedjen a regenerációs képességed, az állóképességed és az erőd. Mindez kitartó munkával lépésről lépésre megvalósítható!

Az edzést nem letudni kell. Fontos, hogy mindennap jobbá és jobbá akarjunk válni. Igényesnek kell lenni magunkkal szemben. Ehhez a belső igényhez nyújtok én segítséget, hogy a kitartásod megszerezd és a sport, mozgás szeretete életed része legyen.

Óratípusaim: Alakformáló

Nézd meg órarendünket