Komoly újdonsággal készültünk, sőt, egészen San Diegoig mentünk a Magyarországon teljesen egyedülállónak számító testszkennerért, amely már elérhető a Global Fitnessben. Mindössze 2 percig tart, amig beméri a testet, majd egy 3D-s, fotórealisztikus képen mutatja meg a test állapotát.

A Shapescale nevű vadonatúj testszkenner elképesztően pontosan méri be a test paramétereit. Mint Neu László szakmai vezetőnk elmondta, azok számára, akik fogyni vagy erősödni szeretnének, különösen praktikus lehet a gép használata, ami abban a legerősebb, hogy 1-2 hét elteltével, teljesen egyértelműen mutatja meg azt, hogyan változott a test állapota, melynek köszönhetően célzott és személyre szabott lehet az edzésterv.

Most nem más, mint Olasz Anna világ- és Európa-bajnok szegedi úszó pattant fel egy gyors mérésre, mutatjuk, milyen véleménnyel volt róla:

@globalfitnesshungary

Csak pörög, egy perc múlva pedig mindent megmutat a testedről! 🔎🤳🏻📊 Íme a vadonaúj TESTSZKENNERÜNK, amit már Olasz Anna, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes szegedi hosszútávúszó is kipróbált a szegedi termünkben! 🔥💥 Legyél te a következő! 🫵😎 GlobalFitness Budapest Shapescale testszkenner knowyourbody

♬ eredeti hang – Global Fitness – Global Fitness