Ledobnál pár kilót? Egészséges életre, fittségre vágysz? Kezdj új életet a GLOBAL FITNESS-szel! Érkezik a Global Fitness ÁTALAKÍTÓSHOW, amelyben profi segítséggel varázsolunk belőled fittebb, egészségesebb, kiegyensúlyozottabb embert! 

JELENTKEZZ Facebook vagy Insta üzenetben június 10-ig! 

A nevezés 100%-ban DÍJMENTES!!

A 99 napon át tartó ÁTALAKÍTÓSHOW során mi álljuk: 

  • A Global Fitness bérleted (kondi + aerobic + spioning, egyaránt),
  • A tápélékiegészítőidet, 
  • A személyi edzői segítséget, 
  • ..és napi 3x fitness étkezésed (!!), ezt házhozszállítva, a FIT FOOD WAY biztosítja DÍJMENTESEN, június 20 – szeptember 20 között!
  • A tökéletes nyári színed a SUNDANCE SZOLÁRIUM garantálja, szintén díjmentesen! 
  • A fejlődésed a világújdonság SHAPESCALE testszkennerrel követjük nyomon, tudományos alapon!

ÉRTÉKES NYEREMÉNYEK, amelyek a legeredményesebb versenyzőre várnak: 100.000 Ft értékű Tempó Taxi taxibérlet, 2 személyes all inclusive WELLNESS hétvége Siófokon, egy évig díjmentes hajvágás a BIOHAIR NAPFÉNY jóvoltából, egész szezonra vonatkozó, 260.000 Ft értékű SUN CITY SZABADIDŐKÖZPONT strand és WAKEBOARD bérlet a 2025-ös szezonra, egy évig DÍJMENTES Global Fitness bérlet (kondi + aerobic + spioning, egyaránt), álomautó két hétre, a PORSCHE SZEGED jóvoltából, táplálékkiegészítő-csomag, egyedi emlékérem és oklevél. 

A Global Fitness ÁTALAKÍTÓSHOW 2024. június 20 – szeptember 20. között tart, a 6 kisorsolt versenyző (3 hölgy + 3 férfi) közül 2 nyertest fogunk hirdetni. Az egyik nyertesünk az alapján dől el, hogy mennyit változott 99 nap alatt, ezt a forradalmian új SHAPESCANNER-rel fogjuk eldönteni, amely Magyarországon csakis a GLOBAL FITNESS-ben érhető el. A másik nyertes a közönség szavazatai alapján kerül majd ki, a voksolás a www.szegedfitness.hu oldalon indul június 20-án. A Global Fitness ÁTALAKÍTÓSHOW során videós tudósításokban mutatjuk be a versenyzők edzéseit, mindennapjait, a #GYMREALITY heti összefoglalói médiapartnerünk, a Szeged365 felületein is megjelennek majd. 

Egy valami biztos: ŐRÜLET LESZ!!! 

Jelentkezni Facebook vagy Insta üzenetben tudsz, június 10-ig! Bárki nevezhet, aki elmúlt 18 éves és szeretne változni, egészségesebbé válni! A 6 versenyzőt sorsolás alapján választjuk ki a jelentkezők közül, azokat, akik bekerülnek a játékba, legkésőbb 2024. június 20-ig értesítjük ki!